Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ebből nagy baj lehet?

Ebből nagy baj lehet?

Figyelt kérdés

Voltam egy állásinterjún és azt mondtam nekik, hogy érdekel a munka és szívesen dolgoznák ott.

Ezt követően azt mondták, hogy szerezzem be a szükséges iratokat (mint például egy másolat a személyimről stb.), és utána felvesznek. (Ja, és azt is mondták, hogy az orvosi vizsgálatot is majd kifizetik.)

Aztán az történt, hogy meggondoltam magam és nem szeretnék ott dolgozni, inkább más állást után nézek. (Ezt nem közöltem velük, nem mondtam meg nekik, hogy meggondoltam magam és inkább nem dolgoznák ott.)

Szóval, hogy ennek milyen következményei lehetnek, valami súlyos talán?

22/L

2014. júl. 4. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi baj lenne? Szerződést még nem írtál alá, papírjaidat még nem adtad le, ilyenkor fel kell őket hívni, hogy felvettek egy másik állásra és köszönöd szépen, de nem mész oda dolgozni, Ennyi.
2014. júl. 4. 15:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Annyi baj lehet ebből, hogy soha többet nem kell oda jelentkezned, mert soha többet nem fognak felvenni. Más következménye nincs.
2014. júl. 4. 15:28
 3/6 A kérdező kommentje:

Értem, csak arra gondoltam, hogy nehogy bepereljenek ezért, mert mondjuk, hogy hátráltattam őket, mármint, hogy számítottak rám, ezért nem kerestek más embert a pozíció betöltésére.

Bocsi, lehet, hogy túldramatizálom a helyzetet, de ez egy elég komoly cég, nem szeretnék nevet adni.

2014. júl. 4. 15:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet belőle gond, még nem írtál alá semmit ami miatt valamilyen kötelezettséged lenne.
2014. júl. 4. 15:46
 5/6 anonim ***** válasza:
92%
Ilyenkor illik értesíteni őket, hogy mégsem töltenéd be az állást. Ezt meg fogják köszönni, mert ha nem szólsz, azzal tényleg hátráltatod őket, ami elég nagy pofátlanság. Szerintem te is elvárnád, hogy szóljanak neked, ha az állásinterjún igent mondanak, de utána meggondolják magukat és mégsem akarnak alkalmazni.
2014. júl. 4. 15:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha tovább "-nák"-olsz akkor a jövőben nem sok helyre fognak felvenni.
2014. júl. 15. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!