Mikor jön meg az e havi fizetés? Mikor van az utalás? és mikor van a számlán a pénz?
Figyelt kérdés
2014. júl. 4. 08:52
2/9 anonim válasza:
Hát azt mi honnan tudnánk, nálad mikor van fizetésnap? Gyanítom nem elsején, sokaknak 10. de azt én innen meg nem mondom, a te szerződésedben mi van.
Utalás 4 órán belül, de ha csak délután utalják el, valószínűleg csak a következő munkanapon kapod meg a számládra.
3/9 anonim válasza:
Mindenhol máshogy van. Elvileg 10-ig el kell utalni.
Az összeg aznap vagy max. másnap megjelenik a számládon.
Kérdezd meg a munkatársaidat, hogy nálatok mi a szokás.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ANNAK aki normálisan válaszolt. :))
2014. júl. 4. 09:18
5/9 anonim válasza:
Húle kérdésre mit vársz? szopik a kecske!
6/9 anonim válasza:
Az e havi fizetés általában a következő hó 1-10-e körül szokott kifizetésre kerülni... Most hó elején nem az e havi fizetést kapod, hanem az elmúlt havit.
7/9 anonim válasza:
Változó. Nekem harmadikán megjött, általában negyedikén vagy ötödikén szokott, de volt, amikor majdnem egy hetet csúsztak.
8/9 anonim válasza:
Legtöbb helyen általában 10-én van az utalás és megérkezés is, konkrétabbat vagy a munkatársaid vagy a munkaszerződésed tud mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!