Auchan pénztár? Nektek is nehéz volt?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hete dolgozom az egyik vidéki Auchan áruházban,mint pénztáros.Előtte soha nem csináltam ilyet,csak árufeltöltőként dolgoztam,néhány napig,más cégnél.
Az a problémám,hogy volt egy napos elméleti képzés,utána 1 napig volt velem valaki,majd következőleg már teljesen egyedül hagytak (totál mélyvíz)és azt is elfelejtettem,egyáltalán hogy lépjek be a pénztárba.Segítségem nem volt sehol,és mai napig is van úgy,hogy szenvedek,ha hiba van,sehol senki,Felhívom az ügyeletest: "old meg".Köszi..azon gondolkozom,ott hagyom.De sajnos ez az egyetlen bevételi forrásom,ami valljuk be ennyi melóért és tűrésért,hihetetlen kevés :( Veletek is ilyen volt? Várom más multiktól is tapasztalatokat.Előre is köszönöm!
2014. jún. 19. 11:23
11/11 Banán12345 válasza:
Hello. Ha sokna minusz a kasszaba akkor gondolom elkuldenek nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!