Lakáskassza? Lakástakarék-pénztár? Biztosítás?
Sziasztok! szeretném kérni a véleményeteket, segítségeteket!
23 éves vagyok, albérletben lakom, de szeretnék havonta félrerakni egy kis pénzt. Arra gondoltam, hogy ha nem itthon gyűjtögetem, talán kamatozik is valamit. :D max 20.000-t tudnék kispórolni havonta, szerintetek hova lenne érdemes berakni? groupama? otp? fundamenta? igazából nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz, hogy kb mi az a ebkm, thm?
esetleg van olyan lehetőség is,hogy például az egyik hónapba mondjuk csak 10.000-t, a másikba 40.000t rakja be?
érdekelnének a személyes vélemények is :)
Előre is köszönöm :)
Az a legfontosabb, hogy szerezz be minden ismeretet a lakástakarék pénztári termékekről (működés, futamidők, módosítási lehetőségek, felhasználási kötöttségek, előnyök, hátrányok) és a tőkegyűjtős biztosításokról is (költségek, felmondási-, módosítási lehetőségek, futamidők, stb), mielőtt döntesz.
Nem "személyes vélemények" alapján szabad ilyesmiről dönteni, hanem pontos termékismeret után.
Az általad felsoroltakon kívül is van még megtakarítási lehetőség, amire van kedvezmény, pl a TBSZ. Ennek is járj utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!