Dolgoznál Némtországban 5 euró/órabérért, heti 30 órát?
Nem.
Számold csak ki: heti 30 óra, az 5 napig, napi 6 óra.
5€/óra, tehát: napi 30€, heti 150€. Az egy hónapban ( durván ) 600€.
Vannak egyéb juttatások? Szállás, ingyen étkezés?
Így magában esélytelen, ebből max. a szállás+étkezés jön ki. Ebből nem tudsz félrerakni és mi lenne, ha történne valami? Mindegy hogy jó vagy rossz, pl.: beköltözik a barátnő, de neki még nincs munkája. Mit csinálnál?
Tehát én, nem vállalnám el.
600 euró az 180.000 forint.
Ha a szállást és étkezést is biztosítják, (vagyis kb nem kell semmire költeni) akkor máris, gondolkodás nélkül mennék.
Van még hely? :D
180.000 Ft.... Itt soknak / elégnek tűnik, ott kevés. Ott minden drágább. Az étel is ( nem csak az étterem, meki, hanem az ételek ), az autó is, a benzin is ( ezért használnak ott többen tömegközlekedést ), a lakhatás ( lakás, albérlet, rezsi ), tehát minden, viszont ott ahhoz vannak igazítva a bérek. Tehát kecsegtető, de nem biztos hogy kb. 600€-ért érdemes megpróbálni.
Én, mint már említettem, nem kockáztatnék, nem mennék.
~4#
Nem tudom, miről beszéltek. A minőségi kaja ott se drágább ma már, mint itthon. Pont ezért egy rablás, hogy piti éhbérért dolgoznak a magyarok. Nem néztem meg mindent, pld húst nem, de alapvető dolgok, zöldség, kenyér stb vagy pld a sör az kb annyi mint nálunk is.
Mindenki azt mondja, hogy a legnagyobb differencia az ingatalnárakban van, és ezért a lakhatásban is.
Kérdező:
Meggondoltad? Akkor most nem mész ki? Szóval akkor üres még a helyed? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!