Zalaegerszegen miért nem lehet közgaszdász végzettséggel (pályakezdőként) elhelyezkedni?
Sziasztok! Pénzügy számvitel szakon közgazdászként végeztem, és most munkát keresek. Igaz az, hogy Zalaegerszegen nagyon nehéz közgaszdászként munkát találni? Miért?
"A legkisebb eséllyel a diplomások közül a közgazdászok, (...) tudnak elhelyezkedni. " [link]
Mit lehet tenni?
mert nincs ebben a városban semmi...
Nekem mázlim van, én mérlegképesként azonnal, még suli alatt találtam itt állást.
Annyi közgazdász van, amit 100 év alatt nem tudna elhasználni az ország, olyannyira túltelített a piac, hogy ha nincs protekciód, vagy nem tudsz valami extrát nyújtani (különleges nyelvtudás pl.) akkor szinte esélytelen, hogy munkát találsz, pláne vidéken.
Tenni azt lehet, hogy nem csak a környéken keresel munkát, a munkához költözöl, emellett képzed magad valahogy, hogy meglegyen az a plusz, vagy tanulhatsz valami mást. Kb. ezek a lehetőségeid.
Pedig annyi bank van, főleg a Kossuth utcán :)
Peched van, mert a nagy multik (ahogy a város legnagyobb cégénél is) ezeket az osztályokat egyre inkább Indiába költöztetik ki, így a helyi gyárakban alig lesz szükség közgazdászokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!