Megmernéd tőle kérdezni?
Van egy harminc körüli ember aki tegnap jött hozzánk dolgozni, az én műszakomban lesz majd
Egy régies kereszt van a szeme sarkába tetoválva, és az orrnyerge eléggé ferde, a szemöldöke is össze van törve, nagydarab izmos
A fogai is hiányosak és ahogy láttam ezüst korona van egy-kettőn
Igyekszem vele összehaverkodni, arra gondoltam megkérdezem hogy volt-e börtönben, mert erre gondolok.
Először megpróbálnék haverkodni és ha látnám hogy,megnyilik az emberek előtt akkor igen.
De ha ennek az ellentéte akkor semmiképpen!!!
"Nem azért szeretném megtudni róla, hogy utána elhatárolódjak tőle, csak idővel egy barátságban sok mindenről lehet beszélni."
Leírtad a varázsszót... IDŐVEL... Ha ő is bír téged, és úgy érzi, bízhat benned, úgyis elmondja egyszer magától, egyébként meg elég tapintatlanul hangzik ahhoz, hogy téged ne tüntessen fel jó fényben egy ilyen kérdés.
Másfelől meg én "idővel" is csak óvatosan kerülgetném a témát, mondjak megkérdezve, hogy mit jelképez a tetkója vagy miért varratta magára, ezt egyébként is sokmindenkitől meg szoktam kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!