Ha egy munkavállaló felmond egy cégnél, önszántából megy el és nem haraggal. Ez esetben illik neki búcsú ajándékot adni?
Figyelt kérdés
Mindössze félévig volt nálunk, de a kérdés megoszlik ezzel kapcsolatban. Van aki azt mondja ne adjunk semmit, mert az olyan mintha örülnénk ha elmegy. Ti mit gondoltok erről? Búcsúbulit nem tart, bejön, összepakol, és megszűnik a munkaviszonya.2014. máj. 24. 13:46
1/2 anonim válasza:
Ez nem illik vagy nem illik kérdése.
Ha valakit szeretnek, és nem haraggal megy el annak szoktak ajándékot venni. Akit nem szeretnek az dolgozhat ott 10 évet is akkor sem fognak ajándékot venni.
Bár tény, hogy fél éves munkaviszony után nem igazán szoktak ajándékozni, csak akkor ha szerették az illetőt.
2/2 anonim válasza:
Két évig voltam egy sar melo helyen .ki léptem de én vitem pálinkát és mindenkit meg kináltam akivel dolgoztam.F/27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!