Haseki Sultana kérdése:
Hogy mondjam meg neki?
Figyelt kérdés
Gyors étteremben dolgozom én vagyok a konyhán a kollégám pedig a pénztáros aki "kisfőnök" és persze imád főnökösködni , parancsolgatni , és mindenben eltud akadni. Már nagyon kezd az idegeimre menni nagyon zavar hogy ezt csinálja de nem tudom hogyan mondjam meg neki, mivel lehet hogy ha szólok neki akkor szól a főnöknek és én repülök, amit nem szeretnék mert szükségem van a munkára. Ma is találkoztam egy másik kollégámal aki mondta nekem hogy ő azt beszélte rólam hogy nem tudok normálisan mosogatni, meg hogy nemtudom felnyitni a dolgokat. Ez alatt azt értem hogy az a baja hogy én nem vágom le a zacskó tetejét hanem letépem és őt az ilyen zavarja és azt mondta nekem hogy nekem nem tanítottak meg semmit és fog szólni a főnöknek meg ilyesmi. Most vasárnap megint megyek dolgozni és sajnos megint csak vele leszek. Nem tudom hogy mondjam meg neki azt hogy szálljon le rólam és hagyjon békén. Nem akarok vele bután beszélni mert akkor magammal cseszek ki.2014. máj. 9. 22:08
1/1 anonim válasza:
Legyél határozott. Mondd meg neki, ha valami baja van veled, azt a szemedbe mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!