Ti vállalnátok ezt a munkát?
Adminisztratív munka, teljesen egyedül lennék egy házban, 8-16:30 a munkaidő, hétköznap. Alkalmi munkavállaló lennénk, 120 ezer forint fizetés (nekem kell a TB-t, SZJA-t, utazást fizetni).
Sajnos két busszal lehet csak eljutni, így már reggel 7-kor el kell indulni, és fél 6-ra érek haza. Van gyerekem, én hordom oviba reggel, és a párom hozná délután. Viszont ha beteg lesz, akkor még nem tudom, ki fog rá vigyázni :O Egy hét múlva kezdenék. Dilemma. Jelenleg nincs munkahelyem...
Ez egy városon belül van (megyeszékhely) 12 km. Elég durva sajnos, hogy ilyen rossz a tömegközlekedés. A két busz között kell várni sokszor 20 percet. A bringa sajnos időjárás függő erősen, pl. a napokban az erős szél miatt nem is tudtam volna szerintem biciklivel menni. A bérlet 6200 ft. Az autót pedig a párom használja, a munkájához kell, gondoltunk arra, hogy kihordana minket, majd összeszedne, de az napi 50 km, 8 literes fogyasztással, havi 20 munkanappal, 420 Ft/literrel számolva durván 33 ezer forint.....
És most írták ki az oviban, hogy 5 hétre bezárnak :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!