Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti vállalnátok ezt a munkát?

Ti vállalnátok ezt a munkát?

Figyelt kérdés

Adminisztratív munka, teljesen egyedül lennék egy házban, 8-16:30 a munkaidő, hétköznap. Alkalmi munkavállaló lennénk, 120 ezer forint fizetés (nekem kell a TB-t, SZJA-t, utazást fizetni).

Sajnos két busszal lehet csak eljutni, így már reggel 7-kor el kell indulni, és fél 6-ra érek haza. Van gyerekem, én hordom oviba reggel, és a párom hozná délután. Viszont ha beteg lesz, akkor még nem tudom, ki fog rá vigyázni :O Egy hét múlva kezdenék. Dilemma. Jelenleg nincs munkahelyem...

2014. máj. 4. 19:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ideiglenesen, jobb a semminél.
2014. máj. 4. 19:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem míg nem találsz mást addig muszáj lesz :/
2014. máj. 4. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:
A két busz menetrendi sajátosság, vagy a távolság ekkora? Azért kérdem, mert ha bringa, motor, autó belefér (bicaj a távolság miatt, autó a fogyasztás miatt nem férhet bele, és a fedetlenek persze télen felejtősek), akkor lehet, hogy később megérné arra váltani, mert így elég komoly kis állásnak tűnik, már amennyire ez kiderül.
2014. máj. 4. 22:09
 4/5 A kérdező kommentje:

Ez egy városon belül van (megyeszékhely) 12 km. Elég durva sajnos, hogy ilyen rossz a tömegközlekedés. A két busz között kell várni sokszor 20 percet. A bringa sajnos időjárás függő erősen, pl. a napokban az erős szél miatt nem is tudtam volna szerintem biciklivel menni. A bérlet 6200 ft. Az autót pedig a párom használja, a munkájához kell, gondoltunk arra, hogy kihordana minket, majd összeszedne, de az napi 50 km, 8 literes fogyasztással, havi 20 munkanappal, 420 Ft/literrel számolva durván 33 ezer forint.....

És most írták ki az oviban, hogy 5 hétre bezárnak :O

2014. máj. 5. 08:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem egy komoly állásajánlatnak tűnik. Alkalmi munkavállalóival havi 15 napot lehet dolgozni, egy évben meg 90 napot ugyanannál a cégnél. Nincs táppénz és szabi. Ez az alkalmanként 8000ft egész álomszerű, én tavaly 3900-et kaptam egy napra, és ki kellett fizetnem a tb-ém és az utazást is én álltam, abból épp adót nem kellett fizetni, mert 4500 alatt adómentes, csak a fölötti részre kell.
2014. máj. 5. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!