Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A GSM boltosok tényleg mind...

A GSM boltosok tényleg mind simlisek, bűnözők?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 24. 09:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Lehet kapni 20e-ért is telefont, az meg senkit sem fog földhöz vágni és nem is kell 2 évig gyűjtögetni rá. Célját ellátja mert telefonálni, sms-t küldeni és netezni az összes készülékkel lehet.
2014. ápr. 24. 15:04
 12/13 anonim ***** válasza:

lapozzunk...valószínű arra utal a kérdező, hogy ha valaki bemegy egy gsm boltba, ott megvezetik-e akár új készülékkel is?

mondjuk én nem értem miért tennék, pláne újjal, főleg ha számlára veszi.

erre még nem nagyon jött info.

akartam venni egy telót, bementem egy márkaboltba... 50 E forinttal mondtak többet, mint egy gsm boltban..visszamentemg a gsm boltba, és ott megvettem olcsóbban az új készüléket.(számlával) a mai napig hibátlanul működik.

2014. ápr. 24. 23:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Mákod volt akkor. Látogass el pár fogyasztóvédelmi blogra, webhelyre és kiderül mi is ihlette a kérdést.
2014. ápr. 25. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!