Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A GSM boltosok tényleg mind...

A GSM boltosok tényleg mind simlisek, bűnözők?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 24. 09:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Már miért lennének?
2014. ápr. 24. 09:24
 2/13 anonim ***** válasza:
ugyanez elmondható az ingatlan, meg autónepperekről. Csak kicsit nagyobban játsszák. A csúcson a politikusok vannak...
2014. ápr. 24. 09:26
 3/13 anonim ***** válasza:
Mi van?
2014. ápr. 24. 09:35
 4/13 anonim ***** válasza:
Az, hogy bevesz egy telefont x pénzért és x + 30%-ért adja tovább?
2014. ápr. 24. 09:56
 5/13 anonim ***** válasza:
Például.
2014. ápr. 24. 09:56
 6/13 anonim ***** válasza:

nekem egyetlen egyszer volt velük tapasztalatom, de az már vagy 10 éve volt.

használt telefont vettem, és aktiváltam a kódos billentyűzárat. nem én adtam meg a kódot, hanem csak bekapcsoltam. új kódot nem kért, biztos el volt mentve egy régi.

utána sehogyan sem tudtam használni a telefont, hizsen nem tudtam feloldani a bill.zárat. hiába vittük vissza, le se sz*rt, teljesen elutasító volt, a vásárlás után semmiféle felelősséget nem vállalt. nem a telefont akartam visszavinni, csak hogy hívjuk fel a régi tulajt, aki bevitte a használt telefont, hogy mi volt a régi kódja. hát rohadtul nem érdekelte.

én suliban voltam, anyám napokig nyomkodta a kódokat, sorba ment, nem csak véletlenszerűen nyomkodta. végül a 6969 feloldotta. ez azt jelenti, hogy 5969 próbálkozás kellett, hogy használható legyen.

soha többé nem vettünk használt telefont. nem érdekük, hogy kiderüljön a hiba. márpedig nagyon sok készülékben van olyan hiba, ami csak később derül ki. az ilyet a sok aljas ember megpróbálja eladni, aztán letagadja, h sosem volt baja a telónak.

és igaz, ilyenek az autókereskedők is. persze, hogy a saját hasznukat nézik. hány embert átvertek már. karambolos autó újrafényezve, pótolt alkatrésszel, dea hirdetésben kifogástalan állapot, soha nem volt karambolja, stb. km óra visszapörgetve, ez elég általános. nem a tulaj csinálja 99 %-ban.

párom kereskedésből akart autót venni, mondtam neki, szó sem lehet róla.

visszatérve a telefonokra, évek óta részletre veszünk telefont, mert a mostani nagy kijelzős okostelefonomnak a havi részlete 1700 ft, ezt havonta észre sem vesszük, viszont egy 40-50 ezres plusz kiadást megéreznénk.

2014. ápr. 24. 10:01
 7/13 anonim ***** válasza:
Sok a szürkeimportos, álgaranciás sufni GSM, az van. Nem mind, de sokan ügyeskednek. Lopott telefonba például ki a fene akar belefutni? Jó esély van arra is pedig, ha használtban gondolkodik az ember.
2014. ápr. 24. 10:03
 8/13 anonim ***** válasza:
Az egyik haverom egy GSM boltban dolgozik és egyáltalán nem simlis azok a simlisek, akik leadják nekik a telókat vannak köztük olyanok, akik előfizetésre felvesznek drága telefonokat és leadják őket a zaciba, GSM boltokba vagy feketepiacon lopott telókkal kereskednek a GSM boltok hosszú távon csak rosszul járhatnak, ha rossz készülékeket adnak el a vásárlóknak ezt nekem hidd el barátom.)
2014. ápr. 24. 10:27
 9/13 anonim ***** válasza:

6:

"visszatérve a telefonokra, évek óta részletre veszünk telefont, mert a mostani nagy kijelzős okostelefonomnak a havi részlete 1700 ft, ezt havonta észre sem vesszük, viszont egy 40-50 ezres plusz kiadást megéreznénk."

És nem lenne egyszerűbb havi 1700-at félretenni, majd megvenni azt a telefont, mint fizetni még az áruhitel kamatait is?

Másrészt ha hirtelen elveszíted a munkádat, vagy beteg leszel, akkor mégis mit csinálsz, ha a 40-50 ezer kiadást is megéreznétek? Vagy ha csak az autóddal van hirtelen probléma, és meg kell javíttatni?

Nem, én sem vagyok gazdag ember, de tartalékom mindig van, bármikor meg tudnék venni egy akármilyen telefont (viszont én nem veszek drágán, igaz használtat sem), laptopot, sőt egy olcsóbb használt autót is.

2014. ápr. 24. 11:40
 10/13 anonim ***** válasza:

ez a kérdés nem arról szól, hogy ki mennyit tud félretenni!

nem, nem lenne egyszerűbb.

nekünk mindig 2 éves hűségnyilatkozatunk van, régóta jól megvagyunk ezzel.

ha havonta félretennék 1700 ft-ot, ha most megtetszik vmi, akkor el tudom hozni 0 ft-ért, ellenben ha most elkezdenék rá gyűjteni, 2 év múlva lenne meg rá a pénz, ha tényleg csak ennyit teszek félre.

rohadtul nem ez volt a kérdés, részemről a válaszban ez is csak egy kitérő volt, de legalább választ adtam a kérdésre is!

2014. ápr. 24. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!