Valami jó módszer a mindennapos stressz kezelésére?
Munkahelyi stresszről beszélek...apró összezörrenések a kollégákkal, félreértések, és az ebből eredő feszült légkört, hogyan lehet kezeli? hogyan ne rágódjak rajta?
mit csináljak, hogy ne vegyem a szivemre?
Meditáció. Üldögélsz valahol, és a légzésedre figyelsz, nagyjából ennyi a lényeg, manapság szinte bárhonnan beszerezhetsz egy alapfokú leírást, vagy 1-2 óra alatt megtanítják.
De nem rossz valami rendszeres testedzés sem.
Tulajdonképpen akármilyen hobbi! Nincs valami, amit már régóta ki szeretnél próbálni?
Engem például a rajzolás tud nagyon lenyugtatni, valamint a zenehallgatás a fénypontja egy nehéz napnak.
köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsot!
igen, próbálom magamban tudatositani, hogy tényleg semmi jelentősége ezeknek a dolgoknak, és tudom, hogy le kéne tojni magasról...nyilván nem ezen fog múlni a boldogságom. de néha annyira felidegesitenek ezek a kis konfliktusok, hogy tönkreteszik a napom, és ezen rágódom.
tényleg valami hobbit kell találnom ami lefoglal. igazából van sok ötletem, pl. nyelvtanulás, torna (ez már folyamatban van), olvasás, meg még sok minden más is.
tényleg nem szabad hagynom, hogy igy lehúzzanak ezek a dolgok, csak nehéz magamban tudatositani.
ami meg a legnehezebb része a dolognak, és igazából ez bánt a legjobban, hogy nem értem az embereket, az állandó megsértődéssel, rosszindulattal, féltékenységgel, ahogy fúrkálják a másikat.
ezt látom minden felé, úgyhogy gondolom itt se lesz jobb, szóval valahogy túl kell magamat tennem az ilyen dolgokon.
szerintem sport,szex!!
olyan sportot válasz amiben ki tudod adni a feszültséget,haragot, pl: box
vagy esetleg fuss, biciklizz ahol tudod magad hajtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!