Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek Magyarországon...

Szerintetek Magyarországon mennyire nézik le a takarítókat?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 23. 11:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Írtad hogy "sz&r itt élni"

Most vagy magadra veszed vagy nem, mindegy, de van pár ismerősöm akitől aztán tényleg egyfolytában azt hallom hogy Magyarország de egy sz&r, bezzeg külföldön milyen jó. És ezt heti kétszer kirakja facebookra, vagy szóban mondja. Hát az ilyenekről gondolom azt, hogy kezit csókolom akkor menjen külföldre, és fogja be a száját, mert baromira idegesítő amit csinál.

2014. ápr. 27. 19:54
 22/24 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok tisztában azzal, hogy külföldön milyen a megítélés. Hallok pozitív és negatív történeteket is. Sikereket is, kudarcokat is. Ez nyilván függ attól, hogy milyen végzettséggel, nyelvtudással megy ki az ember, hogy milyen munkahelyen van és kikkel. Egy dolgot viszont biztosan tudok. Azt, hogy itthon milyen a helyzet. És az maga a tragédia. Az átlag magyar ember "mentalitása" olyan visszataszító, hogy az ember jelzőt, már nyugodtan el is hagyhatjuk. Ennél egyszerűen már nincs hova lejjebb, de ha lenne, akkor a magyar oda kerülne. Mert a magyar ilyen. És akkor még visszafogott voltam, pedig tudnám folytatni mélyrehatóbban is.

Persze mindenki a saját megítélése szerint alkotja a véleményét, én mindenesetre amint lehet, megyek külföldre. Az biztos, hogy itt nem fogok családot alapítani.

2014. ápr. 27. 23:27
 23/24 anonim ***** válasza:
Én nem nézem le a takarítókat (sem)
2014. ápr. 29. 11:50
 24/24 anonim ***** válasza:

Pedig kár a magyar mentalitásra fogni, mert mi is az osztrákoktól tanultuk.

Még akkor volt szokás az ober ez oberaz cím megjelölés, onnan jött a magyarba, hogy főmolnár meg főgépész vagy főakármi. Ami nem járt több pénzzel, de a cím jól hangzott.

Igazából sznobság, nem?

2016. aug. 10. 02:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!