Ha főnök rá szállt a munkásra hogy csak basztassa elég az hogy a pofájába röhögjél mindig? Hogy észre vegye magát mert sokáig úgy se jó szócsatába állni mit tanácsoltok?
Egy főnökkel szemben nemigen lehet arra játszani, hogy "vegye már észre magát", mert te vagy a beosztott, ő peidg a főnök. Itt neked kell észrevenni magadat. Ha csak ok nélkül rád szállt, azt munkahelyi mobbingnak hívják, és ha van némi pénzed és egy jó ügyvéded, valamint tudod ezt az egészet bizonyatni is, akkor be kell perelni a főnököt.
Persze, ma, Orbánádiában, ahol a törvény és jog kutyagumit sem ér, én a helyedben inkább csendben keresnék egy másik melóhelyet és dobbantanék. Biztos, ami tuti. :)
már megint nem dolgozol csak Gyakorizol?!!!
ki vagy rúgva
a Főnök
volt egy ilyen főnököm.
de csak azért volt,mert történt egy kis baleset.
egy kisvállalkozás volt, pár emberrel.mindenkivel nagyon csúnyán beszélt(értsd úgy hogy az anyját szidta mindenkinek), de hát kell a pénz az ember dolgozik.
odáig merészkedett, hogy ilyen kisebb fajta fizikai erőszakot is megengedett magának, mondván tőle kapjuk a pénzt, ezért akinek kell, az majd eltűri.
engem kinézett magának.
ezeket a kisebb fajta dolgokat úgy kell elképzelni, hogy ilyen csicskító pofont kapott mindenki, ha úgy gondolta, de engem állandóan nagyon szidott.
sokszor szembe röhögtem és ez nem tetszett neki.
de hát a pénz kellett egy darabig.
egy nap nagyon mérges volt, és a ku.va anyját szidta mindenkinek, de utána odajött hozzám és kifejezetten nekem mondta.
ezt még el is tűrtem volna, ha nem lökött volna meg.
de nem úgy mint máskor, kicsit baszogatásként, hanem teljes erőből, láttam hogy vérben forog a szeme.
mondtam neki ha ezt még egyszer megmered csinálni, véged lesz.
hát meglökött, és várta mi lesz.
ekkor már az összes munkás ott volt és várták mi lesz.
mikor elkezdtem nála dolgozni, nem említettem meg hogy kiskorom óta thai boxolni jártam.
mert csak jobban szidott volna.
de ezt már nem tudtam tovább tűrni.
miután meglökött, visszalöktem és a kú.va anyjába küldtem el én is.
erre azt mondja, hogy merészeled, és ütni akart.
Na azt nem írom le hogy akkor mit kapott, de ilyen verést senki nem látott, aki ott volt akkor.
a végén már könyörgött, hogy ne bántsam, odahúztam a többiek elé, és mondtam hogy kérjen bocsánatot tőlem.
bocsánatot kért, ott rögtön mondtam neki adja oda a fizetésem és felmondtam.
úgy támogatták be a telephelyre.
este felhívott az összes kollegám, és gratulált, mondták hogy rögtön utána el is ment haza.
sőt azon a héten ki sem ment a telephelyre.
nos nemmondom, hogy ezt kell csinálni, de ha már az embert így csesztetik, nem lehet mást tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!