Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ezek után még mit vessünk be?

Ezek után még mit vessünk be?

Figyelt kérdés

Nehéz feladat előtt állok, ugyanis munkahelyre van szükségem eddig nem jártam sikerrel még visszaigazolást sem kaptam hogy Figyelj te h*lye, gyere be azt meghallgatjuk egymás mondókáját, ezért szólt keresztapám a családban lévő friss házas férfinak, hogy szóljon a munkaüggyel foglalkozó csajnak hogy mindenféleképpen, az egyik felvett között az Én nevem kell hogy szerepeljen mert, különben is nem lett volna elfelejtve.

Odaérkezésünkkor kiderült hogy a nő ismeri keresztapát, és ez oda-vissza is igaz, ám képbe jött egy idegen Nő, aki a beszélgetés során nem kérdezett csak jegyzetelte amit mondok, ez az illető az eredmény hirdetés előtt kijött és haza is ment

A kérdésem arra irányul hogy ez valami felettese lehetett az ismerősünknek?

23/f

2014. márc. 20. 17:29
 1/4 acelsziv ***** válasza:
hányingerem van.
2014. márc. 20. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:
mivan?
2014. márc. 20. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez valami találós kérdés? Érti valaki?
2014. márc. 20. 18:29
 4/4 anonim ***** válasza:
A csajnak aki az eredmenyhirdetes elott ellepett biztos kulcs van mar a kezeben.
2014. márc. 23. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!