Mit lehet tenni, ha a munkahelyem nem enged el szavazni?
Nem írok regényt csak röviden: biztonsági őr vagyok, 12/24/48-h beosztásban. Április 6-án semmiképp se tudok elmenni szavazni, csak akkor ha előbb elengednek a munkahelyről.
Beszéltem a főnökkel, és a pofámba röhögött. Közölte, dehogy enged el, majd menjek 4 év múlva…
Mondtam neki, hogy állampolgári jog stb erre közölte hogy majd mindjárt kirúg és akkor nem lesz gond elmenni szavazni. Erre sürgősen befogtam a számat, mert épp aznap rúgott ki egy másik embert aki összevitázott vele (az illető merte megkérdezni hogy a szerződés szerinti alapbérből hogy mernek levonni hasraütésből).
Itt a történet vége? Ennyi?
Sajnálom, hogy ilyen kollégáid vannak.
Ha ilyen helyen dolgoznék, valószínűleg, nem a szavazás lenne a legnagyobb gondom :)
Előző: Honnan lehet, tudni, hogy ki kicsoda, ha nincs név? Vagy csak én nem látom? :)
Teljesen egyértelműen ő az.
Már akkor is elég gyanús volt, hogy csak egy unatkozó hülyegyerek.
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__5..
Emlékszem erre a kérdésre, azt én is néztem, kommentáltam.
De én nem tudom, hogy ki kicsoda név nélkül. :)
Viszont annyi igaz, hogy ő is mindig pont így másolta be azt a részt, amire válaszolt.
látod mások mindent tudnak.
és ha nem hát kitalálják.
az is van olyan jó. ellenőrizni meg úgyse lehet hát nem mindegy? nekik dehogynem.
De én nem tudom, hogy ki kicsoda név nélkül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!