Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgozik/ott már valaki a...

Dubstep91 kérdése:

Dolgozik/ott már valaki a Szabadkai Siemens (Loher) gyárban?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor érdekel milyen ott a munka,feladatok,elvárás,fizetés,meg milyen munkára tanitanak.Nehéz-e stb..

2014. márc. 19. 12:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A fizetés szar,25-30 000 dinár, szakmunkásként valamivel jobb.
2014. márc. 19. 12:39
 2/11 A kérdező kommentje:
Mai világba jónak számit a 25-30 ezer sajnos..Másoktól azt hallom jók a fizetések de nemtudom
2014. márc. 19. 13:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Jónak?Azt sem teszi lehetővé hogy újratermelődjön az a humán erőforrás ami a rabszolgatartóinknak szükséges, hogy ne pusztuljanak el a javaik előteremtői.Vicc.Szabadkai vagy?
2014. márc. 19. 15:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen.De végül masterplast hivott be állásinterjura igy mind1.Sehol sem könnyű ma Szabadkán
2014. márc. 19. 18:08
 5/11 anonim válasza:
Én pont azt hallottam, hogy a Siemensben vannak a legjobb fizetések. Az ismerősöm megkapja az 50 ezret. Én is oda akarok menni dolgozni.
2014. ápr. 8. 04:34
 6/11 A kérdező kommentje:
Fizetések jók az tény.De kinek mi.Úgytudom eléggé sokat kell dolgozni ezért a pénzért veszélyes anyagokkal.Mostanival elégedett vagyok heti 40 óra szombat szabad és igy is 30.De ha ez nem lenne kitudja..Ha muszáj lenne megpróbálnám ezt is.De előbb a Continental Contitech Fluid
2014. jún. 2. 15:33
 7/11 anonim válasza:

De most hol dolgozol? A continentalban? Ott sokat kell várni, hogy behívjanak interjúra.

Azt hallottam, hogyha a siemensbe bekerülsz, akkor könnyebben átvesznek a continentalba és fordítva. Pont egyik ismerősöm mesélte, hogy kevesellte a continentalos fizut, átment a siemensbe, és meg is bánta, mert pont ugyanez hogy veszélyes anyagokkal kell dolgozni,

2014. jún. 2. 18:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Masterplast YU ba vagyok
2014. jún. 22. 22:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Itt nálunk nem éri meg válogatni.. ha continental ha siemens sokat kell dolgozni ritka a szabad idő de a pénz az jó.Masterba sok a szabad szombat pénz meg elfogadható azért a nem túl nehéz munkáért
2014. jún. 22. 22:27
 10/11 anonim válasza:

Én úgy vagyok vele, ha nem jön össze semmi, akkor leteszem a városismeret vizsgát, és elkezdek taxizni (Boban, Red taxi, su brzi, S), itt én bérlem a kocsit, nem sajáttal nyomulok.Igaz, nem sokat lehet keresni, de bizonyára többet, mint most a nagy semmit. Ha a masterplastban vagy, ott én azt hallottam hogy eléggé kicsavarnak. Fizetés meg időben.

Siemensből dobálják ki az embereket, nincs munka :(

2014. jún. 24. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!