A magyar emberek miért nem esznek bárány húst?
Figyelt kérdés
Szeretnék nyitni egy bárányhúsos helyet Budapesten, tudom hogy jelenleg nincs rá igény, de rá lehetne "szoktatni" az embereket?2014. márc. 9. 17:38
1/9 anonim válasza:
Igen. Boszniában ettem sült bárányt, elképesztően finom, teljesen másabb íze van, mint a bárány pörköltnek.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen pont erre gondoltam. Puhára sült omlós bárányhús. Nincs az az erős "birkaíz" amit a fiatalok többsége nem bír elviselni, de a fiatal sült bárány nagyon ízletes.
2014. márc. 9. 17:44
3/9 anonim válasza:
Mert magyar embernek nincsen pénze bárány húsra, még néha a csirkemell megvétele is bajos vkinek,nem hogy a bárány hús!
4/9 anonim válasza:
hát én idén akarok eladni bárányt, akármennyire is sajnálom őket :)) Fel szokták vásárolni, elég jó árban.
De ez jó kérdés, kipróbálnám, hogy milyen sülve.... erre már gondoltam én is
Gondolom, drága lehet.
5/9 anonim válasza:
Azért sok ember nem szereti az ízét mint pl én se és a család többi tagja se ,és jo draga is .
6/9 anonim válasza:
Egyszerű oka van: drágább. Viszont én is nagyon szeretem jól átsütve.
7/9 anonim válasza:
Én azért nem szoktam, mert egyrészt drága, másrészt mifelénk a piacon csakúgy nincs kitéve a hentesnél, nem lehet venni, meg kell rendelni, de akkor meg min. több kg-ot kell venni, ami pénz.
8/9 anonim válasza:
csirkemell filézve 1200-1300. sertés comb 1400-1500, bárány kilója 2500-2800 hal kilója 2000-5000. vajon miért a csirke a magyarok kedvenc húsa...
9/9 anonim válasza:
Én például azért, mert nem ízlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!