Milyen munkahely az ahol a férfi (nek hazudott) főnök annyit se mond nőnapra a nő alkalmazottaknak hogy b****tok meg nőnap van?
Kis munkahely 20 alkalmazott, 1 alkoholista vén f**szkalap törpe szar a főnök.
Állítólag férfi. Állítólag. Mondjuk úgy beszél a női alkalmazottaival is mintha a seggéből húzta volna elő őket, mint a kutyával (idióta stb).
Köztük kisgyermekes anyukával is. Ezért csak állítólag férfi, mert igazi férfi ilyet nem tesz.
Más munkahelyen virágot kaptam a főnöktől meg kezet csókolt nőnapon.
Persze ez nem kötelező, csak épp….
És nem a virág meg akármi a lényeg (hiszen a virág PÉNZBE KERÜL és akkor kevesebb maradna piára-világos) hanem a gesztus.
(Ja ne jöjjön senki azzal hogy ott hétfő még-akkor se fogja megtenni)
Szóval ki mit gondol erről?
Milyen munkahely ez? Egy iskola…
Egy középiskola.
1, holnap lesz nőnap, nem ma van
2, túlreagálod a dolgot, ezen nem kell megsértődni
Kérdező, az ilyen főnök tényleg egy semmitsemérő idióta.
Az viszont rólad állít ki szegénységi bizonyítványt, hogy két komment alatt a "hülye főnök"-től eljutsz a "mindenki hülye ebben az országban, csak én vagyok itt értelmes ember" következtetésig. Gratulálok... egy ilyen ember középiskolásokat tanít...
én inkább helyesebbnek tartom az "órát ad" kifejezezést
mert ami ebben az iskolában folyik az nem tanítás. az csak cirkusz.
ma pl. a végzős 12-es osztállyal volt órám. létszám: 3 fő.
osztálylétszám papíron: 28 fő.
???
kitört a pestis?
dehogy tört.
egyzserűen b**sznak bejönni. minek is jöjjenek?
az érettségi úgyis mindenkinek meglesz, ha mást nem egy kettes biztos. itt senki se bukik.
még az se aki el se jön érettségizni.
a szülő bemegy az igazagtóoz egy borítékkal, és az igazgató közli velem, az érettségiztető tanárral hogy ennek az embernek hányast kell beírni.
és ha nemet mondok? akkor beírja ő helyettem én meg repülök.
Gratulálok... egy ilyen ember középiskolásokat tanít...
hát már rég meg kellett volna.
csak mivel ez alapítványi iskola, így ennek egyetlen eredménye lett volna: mindenki repül az igazgató meg marad és felvesz új embereket, akik amíg újak és örülnek az új állásnak befogják a pofájukat és úgy tesznek mintha semmit se látnának.
én is így voltam eleinte.
sőt én még most is így vagyok, mert a valóságban én is lapítok és befogom a pofám mint az összes gerinctelen patkány-birka csótány agyhalott kollegám. (igen, MAGAMAT is beleértve ebbe a csoportba!)
kkor egy szondás botrányt már rég meg kellett volna szervezni neki. Nem csodálom, hogy birka a magyar,
de ez meg csak nekem most esett le de tényleg. ilyen naivitást!
ki jogosult egy alapítványi iskolában az igazgatóval szondát fújatni?
annak a személynek a nevét/beosztását kérem.
halál komolyan kérdem!
ki az az ember aki erre jogosult?
egy szondás botrányt
mert a havi 100 alatti pénzből amit itt diplomás embereknek fizetnek erre nem futja azért nem.
miért nem vesztek magatoknak vibrátort?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!