A főnököm őrült?
Vagyis még csak leendő, interjún voltam nála eddig. Legalábbis annak címkézte mert kb végighallgattam az egész életét, a kollégái összes magánéleti gondjait, hogy mit gondol a fiatalokról (ezt be is mutatta, elvette a táskámat, a karjára akasztotta és úgy dobálta magát). Rengeteget dumál, néha összefüggéstelenül, és az interjú előtt is, meg utána is hívogat/ott, sms-t küld.
Ismeri sajnos anyukámat, az interjú után bement anyám munkahelyére és elmesélte hogy milyen volt az interjú meg miket csináltam. Ja és persze azt akarja hogy anyám is dolgozzon neki, mert mindketten olyan szimpik vagyunk pláne anya -.-"
Normális hogy már most fejgörcsöm van tőle? :S Nem mondtam még igen a munkára, kicsit tartok tőle :S
Hát tuti nem komplett, ma is kétszer hívott, tök hülyeségek miatt. Pedig még igent se mondtam az állásra :S
A szüleim már nagyon szeretnék ha dolgoznék valamit de ez nagyon gáz :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!