Titán1234 kérdése:
Van itt ilyen aki kínaiban dolgozik? Szervkereskedés? Valaki aki esetleg egy picit is gyanús dolgot tapasztalt?
Figyelt kérdés
én már nem igazán hiszek benne, eleinte elhittem de most már nem igazán hiszem hogy mindegyik ilyen történet igaz nem mondom hogy nem fordult már elő....... ha ismertek valakit aki kínaiban dolgozik vagy ha itt valaki, akkor írja már le hogy miket tapasztalt az üzletekkel kapcsolatosan....2014. márc. 2. 10:44
1/5 anonim válasza:
miért érdekel? Esetleg te is ilyen területen szeretnél dolgozni? Én biztos vagyok benne hogy létezik ilyen, de ha tudnám ki az, azt fejbelőném. Itt úgy sem találsz olyat, aki önként megmondja, hogy mozog ilyen területen. Én Kecskemét egyik kínai üzletében láttam ilyet, nagy híre is lett ebből az ügyből. Egy női vásárlót akartak megölni, de szerencsére a férje kint várta az üzlet előtt, aki már aggódott érte, mert gyanúsan sokáig volt bent az üzletben, és utána ment és megmentette. Sajnos nem zárt be az üzlet, pedig a rendőrség is kinyomozta, hogy szervkereskedés folyik ott. Lehet ,hogy a tulaj börtönbe került, nem tudom, de ez tényleg igaz, a híradóban is benne volt. Szerintem sok eltünt személy esett ennek áldozatul.
2/5 anonim válasza:
Ha ennyire hallatszik ilyesmi, akkor hát ... annyiféle étterem van még, ahol dolgozni lehet.
Én mondjuk azért nem dolgoznék ott, mert nem teljesen bió anyagokat használnak, amely nem csak a vendég, de akár a saját egészségemre is károsabb lehet, hosszú távon. Ez is elgondolkodtató.
3/5 anonim válasza:
Istenem mennyire hülyék az emberek. A kínai pláza az urban legendek mennyországa. Csapóajtó az öltözőben. Az a kérdés hogy vágták át a feszített vasbeton födémet..
4/5 A kérdező kommentje:
nem szeretnék kínaiban dolgozni. az utolsóban van valami... tény hogy nem minden üzletben fordul elő.. nálunk (városunkban) a kínai alatt hatalmas pince van... igen ha ennyit beszélnek ilyesmiről én még azért mindig mérlegel hogy vásárolnak itt egy épületet azt át kell alakítani csapóajtót megcsinálni stb csómó minden van ami ellen és mellette szól..de én tuti ha megyek kínaiba benézek a tükör mögé, szőnyeg alá...
2014. márc. 2. 11:27
5/5 anonim válasza:
Én sokkal jobban félek az ilyen paranoiás emberektől, akik mindenben az ellenséget látják mint a kínaiaktól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!