"Szakmai konferenciák"-ról mi jut eszedbe? Tapasztalat?
Akinek a szakmai továbbképzésröl "bulik" jutnak az eszébe, azzal valami nagyon komoly gond van.
A továbbképzés igen megeröltetö munkát jelent, nem pedig szórakozást.
A cég, ahol dolgozom, elég sok ilyet szervez. A képek alapján egyáltalán nem bulis a hangulat, vetítenek nekik, meg előadásokat hallgatnak órákon át.
A "buli" része az, amikor bájcsevegnek egymással, és névjegyet cserélnek.
A többnapos konferencia már más tészta, ott általában nagyon vegyes az előadások nagy része, és sokan ellógnak róla, és elmennek várost nézni, illetve előtte és utána több napig maradnak a helyszínen ejtőzni.
nekem sem bulizás jut eszembe...
Hanem megterhelő szellemi tevékenység. Éppen ezért élénkítő (kávé, kóla, csoki) feltétlen kelléke a fejtágításnak!
Nagyon sok ilyenen voltam már, diákszövetségek és nagyobb cégek által szervezetteken egyaránt. Nagyon függ attól, hogy milyen a társaság.
Elég sokszor fogtam ki valóban bulizós, de napközben szellemileg keményen dolgozó kollégákat, trainer-eket. Az előadások 50-50%-ban érdekesek és unalmasak, a szervezők szándékosan így szervezték ezt így össze, főleg, ha több napos az esemény.
Ez a pár nap mindenképpen összekovácsolja a dolgozó társaságot, főleg 10-25 fő felettieket, ugyanakkor sokszor pislogtam, hogy a napközben full komoly és kemény kollégák és trainerek milyen extrémek tudnak lenni, ha elengedik magukat :)): éjszakai medence partyk, asztalon táncolások, éjszakai bulik alatti vonatozások - a már alvó társaság szobáján keresztül is :)), órákig tartó activity-k és maffiázás.
Túlzott szétpiálás és drogok elő sem kerültek, ezek az emberek nem is ismerték ezeket ...
Sokat jelent az is, ha külföldi fiatalok vagy meghívottak is vannak a csapatban :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!