Miért kell nekem mindig csalódnom az emberekben? A franc*ért nem fogom már fel, hogy az emberek romlottak?
A munkatársaimról van szó.Csalódok bennük,folyamatosan.
A szemembe aranyosak,a hátam mögött leszarnak.
Még az is,akitől a legkevésbé várnám,mert nagyon kedvelem.
:*****
Hülye vagy...
Az egy munkahely... oda dolgozni jártok, nem haverkodni meg jópofizni egymásnak. Fogd fel.
Á,akit igazán kedvelek,az nem csak munkatárs,aztgondoltam,hogy barát is.De tévedtem.
Igazatok van,én vagyok eltévedve.Többet várok,mint kellene.
Én is a saját bőrömön tanultam meg, hogy az emberek általában letojják a másikat. Főleg azon könnyű átlépni, aki kedves, segítőkész, és ártalmatlan. A világ azoknak áll, akik könyökkel törik maguknak az utat, erőszakosak, nagypofájúak. A cél érdekében minden segítség, kedvesség jól jön, de értékelni nem fogják - mindenkit csak a saját dolga érdekel.
Ez egy munkahelyen hatványozottan igaz.
ha egyszer csalódtál már, akkor miért adod meg nekik a további lehetőségeket?
mindent és mindenkit a helyén kell kezelni.
a munkahely arra való hogy dolgozz és pénzt keress. a barátaiddal legyél kedves és jófej.
a kollégákkal meg tarts 3 lépés távolságot. elég ha normális hangnemben szólsz hozzájuk, de bizalmaskodni kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!