Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért kell nekem mindig...

Miért kell nekem mindig csalódnom az emberekben? A franc*ért nem fogom már fel, hogy az emberek romlottak?

Figyelt kérdés

A munkatársaimról van szó.Csalódok bennük,folyamatosan.

A szemembe aranyosak,a hátam mögött leszarnak.

Még az is,akitől a legkevésbé várnám,mert nagyon kedvelem.

:*****

2014. febr. 21. 20:19
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Ő nem lesz letiltva? csak én????
2014. febr. 21. 20:25
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
mivel csak kollégák,te kevered a magánéletet a munkahellyel...ez inkább gáz.
2014. febr. 21. 20:29
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
A kollégáid nem a barátaid, ne keverd őket. Ennyi.
2014. febr. 21. 20:33
 4/10 anonim ***** válasza:
51%

Hülye vagy...

Az egy munkahely... oda dolgozni jártok, nem haverkodni meg jópofizni egymásnak. Fogd fel.

2014. febr. 21. 20:35
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Nem karlak kiábrándítani, de minden munkahelyen ez megy. Nem biztos, hogy mindenkitől, de a munkakapcsolat nem szereteten alapul. Felejtsd el.
2014. febr. 21. 20:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
"Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me." - ismered? Ha egyszer csalódsz valakiben, az még oké, de ha folyamatosan, ott bizony veled is baj van. Miért nem tanultál az első (vagy első néhány) esetből? Ők kedvesek veled, mert nincs okuk arra, hogy ne legyenek azok, és jó hangulatban a munka is jobban megy, de nem vagytok barátok. Ez azért még messze nem romlottság.
2014. febr. 21. 21:12
 7/10 A kérdező kommentje:

Á,akit igazán kedvelek,az nem csak munkatárs,aztgondoltam,hogy barát is.De tévedtem.

Igazatok van,én vagyok eltévedve.Többet várok,mint kellene.

2014. febr. 21. 21:25
 8/10 A kérdező kommentje:
De szóljon mentségemre többet is adok.Én egy ilyen hülyegyerek vagyok aki szeret,akar segiteni.
2014. febr. 21. 21:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is a saját bőrömön tanultam meg, hogy az emberek általában letojják a másikat. Főleg azon könnyű átlépni, aki kedves, segítőkész, és ártalmatlan. A világ azoknak áll, akik könyökkel törik maguknak az utat, erőszakosak, nagypofájúak. A cél érdekében minden segítség, kedvesség jól jön, de értékelni nem fogják - mindenkit csak a saját dolga érdekel.

Ez egy munkahelyen hatványozottan igaz.

2014. febr. 21. 21:39
 10/10 anonim ***** válasza:

ha egyszer csalódtál már, akkor miért adod meg nekik a további lehetőségeket?

mindent és mindenkit a helyén kell kezelni.

a munkahely arra való hogy dolgozz és pénzt keress. a barátaiddal legyél kedves és jófej.

a kollégákkal meg tarts 3 lépés távolságot. elég ha normális hangnemben szólsz hozzájuk, de bizalmaskodni kár.

2014. febr. 21. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!