Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nagy felelősség önszántunkból...

Nagy felelősség önszántunkból munkanélkülire menni?

Figyelt kérdés
Már 13 éve non-stop nyomom (3 gyárban voltam alkalmazott). Teljesen lemerültem, egészségem megromlott, elegem van a bezárt gyári légkörből, a folytonos stresszből. Szeretném kicsit élni/érezni az életem. Van annyim hogy fél/egy évre simán jövedelem nélkül elvagyok. Persze otthon üldögélni nem szeretnék. Ami a leginkább visszatart az a környezetem reakciója, a meg nem értettség. Valakinek van tapasztalata hasonló esetben? Szakmám és tapasztalatom olyan hogy egy-két hónap alatt találok állást ha kell.

2014. febr. 15. 08:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan mar a te eleted. Engem 19 ev utan kirugtak egy multitol, kaptam annyi penzt hogy 1 evig vigan megeltunk es ezalatt a gyerekeimmel toltottem rengeteg idot. Minden penzt megert.

Ha biztositottnak latod hogy lesz melod ujra, nyugodtan menj pihenj kicsit. Az elet nem csak a munkarol szol! Esetleg tanulj mef. Hany eves vagy? No/ferfi?

2014. febr. 15. 08:59
 2/7 A kérdező kommentje:

19 évig egy ugyanazon multinál? begolyóznék...

37F vagyok, nincs családom:(

2014. febr. 15. 09:11
 3/7 anonim ***** válasza:
ha eközben tanulsz és megtalálod azt amivel többet kereshetsz, jobban érzed magad, akkor nagyon jót fog tenni.
2014. febr. 15. 13:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem motivál már a pénz, jócskán megélek a jövedelmemből. Inkább egészségesebb munkahelyet, kalandot, új kihívásokat keresnék.
2014. febr. 15. 16:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Pont így tettem én is.

Csak én 21 évet húztam le egyetlen cégnél a versenyszférában. Napi 10-12 órákat dolgoztam irtó stresszben, felelős, vezetői pozícióban (plusz este otthon...), sokszor hétvégéket is, igaz szuper fizetés mellett, de nem minden a pénz.

Semmire nem volt időm, se család, se barátok, türelmem senkihez és semmihez nem volt már a végén, évek óta aludni sem bírtam rendesen, elviselhetetlen lett számomra a közeg és minden. Az egészségem rovására ment már a stressz.. Felmondtam, mielőtt totál begolyózok vagy a mentő visz el. Most pihengetek kicsit, majdcsak lesz valami, én is abban bízom, h majd lesz állás ha kell, később. Nagyon jó döntés volt, de a regenerálódás nem két perc (én szakember segítségét is kértem).

2014. febr. 21. 20:11
 6/7 anonim ***** válasza:
hogy döntöttél? Kíváncsi vagyok. #1es
2014. febr. 23. 14:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Már bejelentettem hogy elhagyom a céget. De az sem lesz egyszerű...
2014. febr. 23. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!