Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A párom nem akar velem egy...

A párom nem akar velem egy helyen dolgozni?

Figyelt kérdés
Azt mondta csak zavarnánk egymást. Ez úgy jött egyébként, hogy beadtam a jelentkezésem a céghez ahol Ő dolgozik. Ezt elmondtam neki és Ő kifejtette a véleményét, miszerint zavaró lenne ha én is ott lennék.

2014. febr. 11. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én dolgoztam együtt a férjemmel, nagyon jó volt, legalább együtt járhattunk be, meg haza. Amúgy meg általában dolgoztunk, végül is erre való a munkahely, úgyhogy nem sokat "zavartuk" egymást.

Biztos van, akinek zavaró, nem tudom.

2014. febr. 11. 16:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem főnök-beosztott a viszony, akkor semmi zavaró nincs benne. Én is dolgoztam a férjemmel egy munkahelyen 8 évig. Semmi zavaró nem volt benne. Sem közöttünk, sem a munkatársak, vagy főnökök szemében.

Munkahelyen nem kell magánéletet élni, csak dolgozni.

2014. febr. 11. 16:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
én se dolgoznék a párommal egy munkahelyen...együtt élünk, így nem biztos h jót tenne a kapcsolatunknak ha még egy helyen is dolgoznánk...
2014. febr. 11. 16:52
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem édes mindegy, legalább többet vagytok együtt, de ez páronként változó.
2014. febr. 20. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!