Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vajon a Nyugatiak örülnek,...

Vajon a Nyugatiak örülnek, hogy a Magyarok, és mások oda mennek az országukba, és elveszik a munkájukat?

Figyelt kérdés

Minden ismerős: Megyek Angliába, Németországba, Ausztriába, Kanadába...

Vajon az ott élő lakók örülnek ennek? Hogy mennek oda a Magyarok, más keleti népek, és elveszik a melójukat?

2014. jan. 25. 07:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

"EZ igencsak hülyeség, amikor sok német - és egyég nyugati - éhezik, és elvállalnának mindent"

Hät en ezt Hamburgban nem igy lätom. Hozzänk is kiküldött az Arbeitsamt kb 20 nemetet, abbol 12 mäsnapra beteget jelentett. Hät marhära akarnak dolgozni.

Itt olcso munkaerö: bolgärok, romänok, lengyelek.

En pl nem mennek el 3Euro/ora-ert dolgozni.

2014. jan. 25. 09:19
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Kanadában vannak olyan intelligensek, hogy a hatalmas távok iskola-templom-élelmiszer bolt között, illetve az éghajlat miatt örülnek annak, ha vándorolnak feléjük, ugyanezt kellene tegyék az Északon élő németek is.
2014. jan. 25. 09:35
 13/16 anonim ***** válasza:
26%

"kevés az olyan német, aki egy másik némethez elmenne takarítani, bébiszitterkedni vagy éppen mosogatni az éttermébe, inkább a munkanélküliséget választják. "

EZ AZ, amiben tévedsz. Sok éve élek Németországban és rengeteg német menne el takarítani, bébiszitterkedni, mosogatni, csak nem TUD, mert a keleteurópaiak sokkal olcsóbban elvállalják, mert nekik nem kell utána adózni, mivel a legtöbbeb feketén dolgoznak.

2014. jan. 25. 12:41
 14/16 anonim ***** válasza:
38%

anno a törököket azért telepítették be az országba hogy legyen aki megcsinálja a piszkos melót. most meg már persze húzzák a szájukat, mert a csicskáik elszaporodtak és ugyanolyan német állampolgárok mint ők.

ugyanazt gondolom mint a hozzászólók többsége: ha nem kéne olcsó keleti munkaerő, akkor biztosan meg tudnák akadályozni hogy beáramoljon. de a cégeknek is jobban megéri, a munkavállaló is örül hogy van hol melózni (a saját országához képest korrekt pénzért), a született német pedig ezek után pláne nem fog odáig "süllyedni" hogy megcsináljon egy olyan kuli munkát, amit ezidáig csóró bevándorlók végeztek.

mondjuk tőlem nem kell félniük, én max turistaként megyek Németországba vagy Ausztriába. itt sem vagyok túlfizetve és egekbe magasztalva, de legalább nem másodrendű senkiként kezelnek. amit egyébként sajnálatosnak tartok, viszont lássuk be, minden népben van sovinizmus.

2014. jan. 26. 03:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Németországban élek, nem fizikai munkát végzek, értelmiségi vagyok. Teljesen elfogadnak. A titok: tökéletesen beszélek németül, soha senki nem venné észre, hogy nem vagyok német.
2014. jan. 26. 15:52
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"csak nem TUD, mert a keleteurópaiak sokkal olcsóbban elvállalják, mert nekik nem kell utána adózni, mivel a legtöbbeb feketén dolgoznak."

Na ez nem igaz!

Én egyszer egy rövid ideig szerettem volna dolgozni Németországban egy hirtelen jött ötlet alapján. De ahhoz haza kellett volna jönni papírokért, hogy hivatalosan dolgozhassak. Nem akartam azért hazajönni. És mivel tényleg csak rövid időről lett volna szó, ezért felajánlottam, hogy jó nekem úgy is, ha nem jelentenek be és megegyezünk. Hát nem egyeztek meg. Német cégek eleve nem, aztán próbálkoztam ott külföldi cégeknél, még egy töröknek a hirdetésére is jelentkeztem, elmentem interjúra, és nemet mondott. Merthogy szigorúak a szabályok, és nem kockáztatna, nem alkalmaz bejelnetés nélkül és kész...

2014. jan. 26. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!