Ha lenne családod, akikért te is mindent megtettél mikor módodban állt, akkor erre a kérdésre tudnád a választ.Tudod: jóban rosszban a család az család.A család nélküli ember meg feltesz egy ilyen kérdést.
2014. jan. 24. 10:22
2/12 anonim válasza:
Amikor volt munkám, spóroltam, csak a legszükségesebbet vettem meg,nem szórtam a pénzt, így van félretett pénzem, abból. Igaz, azt lakásra gyűjtöttem mindig is. Most is jobb lenne, ha lenne munkám, és folytathatnám a gyűjtögetést. De hát a mai hazánkban nem lehet akkor dolgozni, amikor csak akarok... csak amikor épp lehetőség adódik, szerencse van... :(
2014. jan. 24. 10:29
3/12 anonim válasza:
És akinek nincs családja, első? Mert a szülők előbb-utóbb sajnos meghalnak. Ha nincs testvér? Ha nincs férj/feleség, gyerek?
Ismerek ilyet. Egy ideig segítették a barátok, aztán megunták.
Marad a segély, ameddig van. Aztán ha nincs... én se tudom.
2014. jan. 24. 10:30
4/12 anonim válasza:
Utolsó, az nem tesz fel ilyen kérdést, mert bele tud gondolni a másik ember nehéz helyzetébe, és tudja, hogy nem jókedvéből nem melózik.
Tudod manapság azért is kivágnak egy nőt, ha nem teszi szét a lábát a főnöknek, aki már mondjuk 1 éve próbálkozott nála és a nő folyamatosan elutasította.Pedig a nőben semmi extra, ráadásul gyerekes.
2014. jan. 24. 10:35
5/12 anonim válasza:
Már mint gyerekei vannak.
2014. jan. 24. 10:36
6/12 A kérdező kommentje:
Pontosabban: Miből lehet megélni, ha nincs melód?
2014. jan. 24. 11:05
7/12 anonim válasza:
Kérdező, semmiből, csak a családodra számíthatsz.Az államra nem.
2014. jan. 24. 11:07
8/12 anonim válasza:
Semmiből, de ha a jófogás.hun mégis eladod az utolsó cipődet is, akkor az legyen az első, hogy befizeted a TB-det, mert az kötelező! Enni és fűteni viszont nem kötelező, olyan törvény nincs.
2014. jan. 24. 13:09
9/12 anonim válasza:
Na ezen gondolkodom én is. Dolgozom, mellette egyetemre járok, de vannak olyan ismerőseim akik "életművészek", konkrétan semmit nem csinálnak, 30-40 éves koruk létére szerintem egy napot nem dolgoztak még, mégis mindig van pénzünk, és némelyiknek olyan dolgokra telik, amit még nekem is meg kell gondolni a fizetésemből... Átlagos emberekről van szó, akiket család már nem támogat, nem milliomosok, mégis telik mindenre nekik amire kell. Vagy pl. azt sem értem hogy telik egy 25 éves nőnek Iphone-ra, ha nem dolgozik, a szülőknél a villanyt kikacsolták, és éhezik a család... költői kérdések ezek :)
2014. jan. 26. 18:16
10/12 anonim válasza:
Pl én a korábbi megtakarításaimból.
De van pl egy házaspár a baráti körömben: Nekik mindig volt munkájuk, és a fizujuk is több volt mindig az enyémnél. Közös lakásukat az egyikőjük nagyszülejétől kapták. Ketten élnek, semmi rendszeres extrém kiadásuk nincs, a rezsijük is kevés, mégsincs egy vasuk se félretéve. Most kellene nekik 200-300ezer forintos összeg valami orvosi beavatkozásra, és nem tudják kifizetni! Mi lenne, ha elvesztenék a munkájukat??? Vagy ha lenne 1-2 gyerekük...?
Jó persze én most olyan szitukról beszélek, ahol már az alany dolgozott pár évet, és nem pályakezdő segítség nélkül, mert ott aztán tényleg nem tudom miből is él... De aki már dolgozott több évet, az meg kell tudjon élni egy ideig munka nélkül is....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!