Ki mennyi ingázik (időben) a munkahelyére?
Néha arra gondolok, hogy nem sokan csinálják amit én, hogy ennyire messze járok dolgozni.
Egy faluban lakom ahonnan autóval bemegyek a közeli kisvárosba, onnan 1 órás buszutat teszek meg a közeli nagyvárosig, ott pedig helyijárattal megyek tovább a munkahelyemre. Délután ugyan ez hazafele.
Kinek van hasonló "keresztje"?
Én csak helyben gyalogolok napi fél-fél órát. Igaz, jó sz.r állásom van minimálért.
Jobb munka reményében mentem volna Pestre, oda fél óra gyalog, 45 perc vonat (késés nélkül), 40 perc BKV és 10 perc gyalog lett volna, de mivel semmivel se szálltak volna be az utazásomba (ami 30000+ lenne) nem vállaltam.
Viszont ha nem akarok itt megrekedni muszáj leszek vallalni, csak jó lenne annyit keresni, hogy a végén ne jöjjek ki kevesebbre, mint amit most kapok.
Párom nem akar költözni, itt van lakás, család... ha megyünk, az már külföld lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!