A munkatársam a sírba visz! Tudnátok segíteni?
köszönöm az eddigi válaszokat! a 3/10est nem igazán értem... :s 10/10 kb én is ilyesmire tudok gondolni...
Hát nem vagyok egyedül ezzel a problémával mert jelezték már páran munkatársak h nekik is vannak vele ilyen gondjaik... Mesélték h volt olyan aki miatta hagyta itt a munkahelyét is... Hát igazság szerint már elég keményen benyalta magát, főnöktől vesz is át feladatokat... hivatalosan szabira tőle nem kellene elkéreckedni... karácsony előtt mégis volt rá példa h a főnök elengedett szabira 21ére és 23ára, a nő meg nem... és 21ére tett egy oktatást itt "házon belül" hogy tutira ne tudjam kivenni... nem vagyok ez a kiakadós típus, igyekszem mindenkivel normális munkatársi kapcsolatban lenni, de egyedül vele nem megy... már gondolkodtam rajta h lehet h tényleg munkahelyet kéne váltanom? :s
10/10 vagyok
Most mondd már meg őszintén, miért ragadj meg 22 !!! évesen egy ilyen helyen?
"köszönöm az eddigi válaszokat! a 3/10est nem igazán értem... :s "
Azért, mert tipikus, hogy ha a beosztott zsörtölődik a főnökkel, vagy a vele egyenrangú alkalmazottal, akkor szinte mindig a szexuális vonzalom áll a hattérben.
13-as, szerintem ez hatalmas baromság :D
Kérdező, te pedig vagy válts munkahelyet, vagy állj ki magadért. Fogj össze azokkal akiket még b*sztat a nőszemély. Együtt többre mentek ;)
"Ezt hívják zsörtölődésnek. Szexuálisan vonzódik hozzád, ez a pszichológiai magyarázat rá. (Kivéve, ha mindenkivel így viselkedik) "
azt írtad "hozzád" azért nem értettem, mert egy neműek vagyunk... egyébként a főnökkel meg tuti hogy nincs "olyan" kapcsolatban erre a nyakam tenném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!