Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkatársam a sírba visz!...

A munkatársam a sírba visz! Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
adjatok tanácsot! van egy munkatársnőm... 53 éves "hölgy"... kikészít, az élő fába is beléköt, nem csak kifejezetten munka ügyben. Az egész osztályból most engem és még egy sorstársamat nézte ki magának. tudni kell, hogy nincs vezető beosztásban. Egy főnökünk van, de már ott tartunk h nem (csak) a főnöktől kell elkéreckedni szabira, hanem tőle is. Egyik nap jól megszid valamiért, másik nap úgy csinálom, ahogy előtte ő elmondta, utána meg azért őrjöng le h miért úgy csináltam... hülyét kapok tőle, mikor tudom h benn van már gyomorgörccsel megyek dolgozni... nem vok túl jó helyzetben, mert 22 éves lány vagyok, és 2 éve dolgozom a munkahelyemen... Tehát idősebb is meg rutinosabb is mint én... nem tudom hogy lehetne kultúráltan lezárni a dolgot

#kisfőnök?
2014. jan. 2. 13:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat! a 3/10est nem igazán értem... :s 10/10 kb én is ilyesmire tudok gondolni...

Hát nem vagyok egyedül ezzel a problémával mert jelezték már páran munkatársak h nekik is vannak vele ilyen gondjaik... Mesélték h volt olyan aki miatta hagyta itt a munkahelyét is... Hát igazság szerint már elég keményen benyalta magát, főnöktől vesz is át feladatokat... hivatalosan szabira tőle nem kellene elkéreckedni... karácsony előtt mégis volt rá példa h a főnök elengedett szabira 21ére és 23ára, a nő meg nem... és 21ére tett egy oktatást itt "házon belül" hogy tutira ne tudjam kivenni... nem vagyok ez a kiakadós típus, igyekszem mindenkivel normális munkatársi kapcsolatban lenni, de egyedül vele nem megy... már gondolkodtam rajta h lehet h tényleg munkahelyet kéne váltanom? :s

2014. jan. 3. 08:16
 12/16 anonim ***** válasza:

10/10 vagyok

Most mondd már meg őszintén, miért ragadj meg 22 !!! évesen egy ilyen helyen?

2014. jan. 3. 11:16
 13/16 anonim ***** válasza:

"köszönöm az eddigi válaszokat! a 3/10est nem igazán értem... :s "

Azért, mert tipikus, hogy ha a beosztott zsörtölődik a főnökkel, vagy a vele egyenrangú alkalmazottal, akkor szinte mindig a szexuális vonzalom áll a hattérben.

2014. jan. 3. 12:13
 14/16 anonim ***** válasza:

13-as, szerintem ez hatalmas baromság :D

Kérdező, te pedig vagy válts munkahelyet, vagy állj ki magadért. Fogj össze azokkal akiket még b*sztat a nőszemély. Együtt többre mentek ;)

2014. jan. 3. 12:15
 15/16 anonim ***** válasza:
De így az újabb sztorival: inkább a főnökkel való viszonya (nem véletlenül írtam viszont :D ) nem rendezett. Nem normális, hogy úgy érzi, zsarnokoskodhat - főleg, hogy ténylegesen zsarnokoskodásról van szó, nem pedig felelős döntésekről. Ráadásul a főnök mindezt hagyja. Simán lehet, hogy együtt alszanak el éjszakánként...
2014. jan. 3. 12:15
 16/16 A kérdező kommentje:

"Ezt hívják zsörtölődésnek. Szexuálisan vonzódik hozzád, ez a pszichológiai magyarázat rá. (Kivéve, ha mindenkivel így viselkedik) "

azt írtad "hozzád" azért nem értettem, mert egy neműek vagyunk... egyébként a főnökkel meg tuti hogy nincs "olyan" kapcsolatban erre a nyakam tenném!

2014. jan. 3. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!