Létezik ilyen munka? Egy álom lenne, ha létezne.
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy olyan munka létezik-e ami a filmekbe szokott lenni? Egy kis sziget ahova nyaralni járnak a gazdagok és ott a parton vannak bárok. Egy álom meló lehet, ha tényleg van ilyen. Jo kornyezetbe nem nehéz fizikai munka. Ha van ilyen akkor hogy.lehet ott dolgozni?2013. dec. 28. 17:59
1/4 A kérdező kommentje:
Kimaradt, hogy ott valami mixer vagy mi.
2013. dec. 28. 18:01
2/4 anonim válasza:
"Jó környezet , nem nehéz fizikai munka":akkor állj ki nyáron a 40 fokba egy tető alá, ahol a hűtők nyomják a lábadra a további meleget,a cukorszirup miatt a méhek állandó vendégeid, állj ott napi 10-14 órát. Enni kutyafuttában két vendég között, pisilni majd műszak végén.
Hát kinek mi, de nekem nem ez az álommeló
3/4 anonim válasza:
Ez csak a filmekben néz így ki. A valóságban olyan, mint amit a 2. leírt, plusz a gazdagok veled nyalatják ki a seggüket. Hát, valahogy én sem ilyen melóról álmodom. .D
4/4 anonim válasza:
Igen létezik. Bár én ezt a mixerkedést egy étterembe gondolnám. Ott azért, még is csak jobbak a körülmények nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!