Milyen hosszú lehet egy motivációs levél?
akit motiválni kell az már régen rossz.
a spártai katonák is hangosan kinevették és mélyen megvetették azt amikor az ellenség parancsnoka kiállt és buzdító beszédet intézett a katonáihoz csata előtt.
nekik nem kellett motiváció,mert bíztak a tudásukban és a képességeikben.
munkahelyen meg szörnyen utáltam mindig is az ilyen programokat.
nem is értem hogyan képzelik ezt?
egy felnőtt embert nem szavakkal lehet motiválni hanem ilyennel-ha bejön ez az üzlet akkor kapsz 500ezret.
ennyi.
a kutyát nem érdekli,hogy más motiváljon.
szóval ennyit írj bele-
emberek!
ha elvégzitek ezt a munkát ennyi-meg ennyi pénzt kaptok.
a viszont látásra!
és kész.
Az első válaszadó hozzászólását először nem nagyon értettem, aztán rájöttem, hogy ő nem érti a kérdést. :D
A többieknek köszönöm.
Szeretnék kitűnni a tömegből, gondolatom is van, hogy hogyan. Nem szeretnék a 200 europass önéletrajz és sablonszöveges motivációs levél mellé egy 201-et küldeni. Az önéletrajzban nem tudom részletezni azt a rengeteg mindent, amit ezidáig csináltam a munkahelyeimen, ezért gondoltam, hogy a motivációs levelet használnám erre, de akkor ezt most ismét újra kell gondolnom, mert azt sem szeretném, ha élből a kukában végezné a pályázati anyagom.
Mindent nem is kell részletezni, hanem a legjelentősebb projekteket kiemelni, továbbá azokat amik az adott munkakörhöz kellenek. Pl. ha könyvelőnek jelentkezel, akkor nem kell említeni, hogy virágboltban is voltál eladó egy évig és tudsz esküvői, ballagási csokrot is készíteni és nagyon szépek a temetésre készített koszorúid. Gondolom érted, hogy mit akarok ezzel mondani (a saját munkatapasztalatodra tudod értelmezni).
A részletezésre is figyelj, ha könyvelő vagy és teljeskörű könyvelést végeztél cégeknek, akkor nem kell felsorolni az összes adóbevallás fajtát meg statisztikai jelentés számát felsorolni, amit már készítettél.
Ha felkelted az érdeklődésüket, akkor az interjún úgyis lesz lehetőséged részletezni, de ha beadsz egy baromi hosszú levelet és ott lesz nekik még 50 pályázat, akkor úgyis csak belekukkantanak.
Igen, értem már a lényegét! Köszönöm a válaszokat!
Önéletrajz témakörben is van kérdésem, de nem tudom visszalátogattok-e erre az oldalra, ezért inkább feltettem egy másik kérdésben, itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__5..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!