Tudtok olyan munkát, ami nem műszakos, csak olyan pl 8-du 4-ig tart?
Figyelt kérdés
Érettségim van, meg egész más végzettségem, amiben nem találok. Ezért irodai munkát szeretnék azért, mert nagyon jó az időbeosztása, mert nem veszi el az életem, mint a kereskedelem és a szalag melletti meló. Mindkettőt próbáltam már és tanulás mellett képtelenség ezt csinálni. Legalábbis nekem nem megy. Tudtok ehhez hasonló munkákat? Ami engedi, hogy legyen délutánom, meg hétvégém?
Nem kérek a hülye beszólásokból, hogy miért nem megy, meg hogy lusta vagyok blabla, meg a példálózásból sem, hogy másnak bezzeg megy.
2013. dec. 19. 11:44
1/7 anonim válasza:
Éjszakai takarítás. Emellett lehet tanulni (ki kell bírni ébren az előadásokat :))
Call centeres munkáknál elég rugalmas az időbeosztás, ez is szóba jöhet suli mellett. HIrtelen ezek jutnak eszembe
2/7 anonim válasza:
Hol lehet ilmyen takaritást vállalni?
3/7 anonim válasza:
az irodai munkák is elveszik az idődet, mert sok helyen elvárják a túlórát
4/7 anonim válasza:
nem tudom, hogy ki szabad-e írni, de az egyik népszerű apróhirdetési portálon láttam épp egy éjszakai takarítós állást. Keress rá.
5/7 anonim válasza:
Én esti bébiszitterkedést szoktam vállalni. Diákként ez a legpraktikusabb. Csak azért kellek oda, hogy a baba ne egyedül legyen a házban, amíg a szülők elmennek valahová, de egyébként amíg a baba alszik, lehet tanulni, leckét írni, gépezni stb.
7/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy van túlóra, de ez számomra kibírhatóbb, mint hétvégén, vasárnap, meg karácsonykor is bent rohadni.
2013. dec. 19. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!