Szabadság csalás?
Figyelt kérdés
Augusztus óta havi szerzödéssel alkalmaznak. Eddig minden hónapra nekem és egy másik munkatársamnak is 2 szabadság járt. Elözö hónapban neki 1, nekem változatlanul 2 nap. Mikor megkèrdeztem hogy most mièrt jár neki csak 2, azt a választ kaptam hogy ezt dobta a gép, és hogy én egy évvel vagyok idösebb mint ö, meg valami kerekítést magyaráztak. Most decemberben nekem jár 1, neki kettö! Rajtunk kívül még ketten dolgoznak ugyanígy havi szerzödésekkel. Ök idösebbek mint mi. Csakhogy: nekik egyik hónapban 2 nap járt, utána 3. (azzal magyarázták hogy vannak gyetekeik) Majd ismét 2 napot kaptak köv hónapban. A szerzödésünk mindvégig változatlan maradt. Akkor most mi ez a szabadságokkal hogy egyik hónapban ennyi nap, másikban annyi jár???2013. dec. 11. 09:15
1/4 anonim válasza:
Az életkor utan jár emelés, illetve gyermekenként is járnak plusz szabadnapos. Nincs itt semmi csalás.
2/4 anonim válasza:
Ha tegyük fel van valakinek 25 szabadnapja egy évben kiosztanak neki minden hónapban kettőt de mivel így maradna 1 nap egyik hónapban hármat kap, ugyanez ha valakinek van 23 szabadnapja kap minden hónapra kettőt, de mivel így -1 lenne év végére egyik hónapban csak 1et fog kapni.
3/4 A kérdező kommentje:
Èrtem. Köszönöm szépen!
2013. dec. 11. 11:32
4/4 anonim válasza:
Elég bizalmatlan lehet a főnökötök. Nálunk is mindenkit havonta hosszabbítanak, de nincs így lebontva a szabadság hónapokra. Tavaly például simán elengedtek két hétre februárban, és a többiek sem havi 1-2 naponként veszik ki a szabit. Hogy tudtok így nyaralni, vagy akár az ünnepek alatt egy kicsit otthon lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!