Macskák az üzletben?
Anyaaaam, te tenyleg remenytelen vagy. Az allati hust, ne hasonlitsd egy boltban levo allathoz! Egy, mert logikailag teljesen helytelen, ketto, mert magadat jaratod le. Ja, es kepzeld, abszolut ellenzem az allando, tomeges husevest, ami miatt az allatokat ugy tartjak, ahogy. Igen, eszem hust, de nagyon!! minimalisan, hogy ne miattam nyomorogjon ott meg tobb szerencsetlen. Ebben tudatos vagyok, es hidd el, meg nagyon sokan azok, meg akkor is, ha te epp nem ismersz ilyen embereket.
Mar vartam, hogy elohozakodj az allergia temaval. Mint mar emlitettem, ez feltetelezhetoen egy kis bolt, mint ahogy ezt te sem cafoltad. Ebbol kifolyolag nem megrendelesre, es nem nagy uzemben dolgoznak. Az vasarol ott, aki belep a boltba, az pedig nyilvan latja a macsekokat. (ha az IQ-ja eleri a 90-et, akkor nem fogja megvasarolni az allergiajara)
Vegul, annak ellenere, hogy erkolcsileg sokak szerint nulla leszel, nyugodtan feljelentheted oket, csak teljesen ertelmetlenul. Biztos vagyok benne, hogy akadt mar ilyen "okos", mint Te, es probalkozott, de a bolt, az nyitva all...
Jo tanacs: Vegezd el a nepegeszsegugyi ellenor szakot, hatha valami tudast vernek a kis buksidba, ha mar igy szeretsz jelentgetni.
Nyugodtan valaszolhatsz erre a hozzaszolasomra, fogok tudni aludni, csak kerlek, ne hasznalj ilyen ocsmany szavakat, mert olyan meltatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!