Macskák az üzletben?
Lehet, hogy csak alapanyagnak vannak ott :)
Én nem jelenteném fel őket, hiszen saját maguk alatt vágják a fát. Előbb utóbb senki nem fog bemenni hozzájuk, és akkor lehúzhatják a rolót.
Jaj, draga kerdezo, ha tudnad hogy keszulnek a ruhak es a boltban vasarolt elelmiszerek 95%-a, emiatt nem fone a fejed. :) Az irasodbol pedig az jon le, hogy ez nem egy nagyker, csak egy kis bolt, valoszinuleg torzsvevokkel.
A lelked megnyugtatasa eredekeben, en egyutt nottem fel 8! macskaval, es 2 kutyaval. Nem emlekszem, hogy komoly betegsegem lett volna valaha, pedig nem en vagyok a terminator noi valtozata.
Ha mar igy raersz, jard vegig az osszes kinai es torok kajaldat, es jelentsd fel mindet! Ha mar lud, legyen kover! :D
Ha egy kis, privát üzletben (ami NEM élelmiszerüzlet) KÉT macska van, az nem okoz semmiféle problémát.
Két macska nem okoz olyan erös szagot, hogy azt bárki isészletelje, kivéve, ha direkt a macska-WC mellett állsz és az napok óta nem volt tisztítva.
Viszont szerintem azzal nem vagy tisztában, hogy a félig feldolgozott szörméknek, illetve a kikészítésssel kapcsolatosan egy szücsmühelyben MILYEN szagok vannak. Amit éreztél szagit, az NEM a macskák miatt, hanem a börök miatt volt.
Ha fel akarod jelenteni, megteheted, de igencsak sokba fog kerülni, mert az elveszített perköltségeket neked kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!