Nektek beleférne ez az érintés?
Figyelt kérdés
Kolléganőm mikulás ajándék átadáskor két kézzel megragadta az arcomat és a számhoz nagyon közel puszilt. Mondjuk én sem tiltakoztam, de valahogy mégis furcsa volt.2013. dec. 9. 21:02
1/6 anonim válasza:
Hát, attól függ. Ha van feleséged vagy barátnőd és ezt ő is tudja, akkor azért elég merész.
2/6 A kérdező kommentje:
Van feleségem...
2013. dec. 9. 21:13
3/6 anonim válasza:
Nekem nem, mondjuk nekem elég nagy az intim zónám, és kevés embernek engedem meg az ilyesmit. Az is zavarni szokott, ha valaki nagyon közel áll hozzám, és úgy beszélgetünk, szinte belemászik az arcomba. De az más szituáció.
4/6 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval.Igen, én is ezt tenném. Nem bízok a másik tiszta szándékában, az ilyen "véletlen" érintések mindig érdekből történnek.
5/6 anonim válasza:
Nekem nőként nagyon nem férne bele, ha egy férfi kollégám ezt tenné. Nem gondolom, hogy a férfiaknak tűrni kellene a bizalmaskodást a nőktől, csak mert ők nők. Tolakodóan viselkedett a kolléganőd, ez egyértelmű.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor úgy néz ki, mégsem én élek más világban.
2013. dec. 10. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!