Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha már most ugráltatnak, mi...

Ha már most ugráltatnak, mi lesz késöbb?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy állásra, a szükséges papírokat kitöltöttem. Elöször úgy volt hogy csütörtökön menjek be a fönökhöz. Aztán szóltak.hogy hétfön menjek inkább és addig csináltassak igazolványképet. Ok gondoltam szombaton délelött elintézem. Aztán most hívtak hogy holnap reggel korán menjek ne hétfön. Mondom még nincs meg az igazolványkép. Akkor intézzem el ma! Nekem ez másodállás lenne, ma nem tudom már elintézni mert hamarosan indulok dolgozni. Ráadásul holnapra pont akkorra rendeltek be a leendö másodállásos munkahelyemre amikor nyit a fotós. Ja már most így ugráltatnak, mi lesz késöbb?
2013. nov. 22. 10:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Azzal még nem lenne baj, hogy összevissza változtatják az időpontot, lehet, hogy tényleg kifogtál épp valami bolondokháza időszakot, a lényeg, hogy milyen hangnemben mondják mindezt. Lehet utasítgatva, és sűrű bocsánatkérések közepette is. Az már kevésbé tetszik, ahogyan az igazolványképre reagáltak. A normális az lett volna, hogy ha már előrehozták a találkozó időpontját, akkor elég, ha a jövő héten valamikor beviszed. Szerintem ne agyalj látatlanban azon, mit miért csinálhatnak. Ha ott leszel, kiderül, milyenek. Gondolom, lesz úgyis próbaidő, ha ugráltatnak, lelépsz.
2013. nov. 22. 11:08
 2/3 anonim ***** válasza:

"amikor nyit a fotós. "

Nincs a városban egyetlen fotóautomata sem?

2013. nov. 22. 20:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Képzeld nincs!!!!
2013. nov. 22. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!