Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Alázat a munkád iránt?

Alázat a munkád iránt?

Figyelt kérdés

A csapból is az folyik lassan, hogy a magyaroknak azért nincs munkája, mert nem elég alázatosak bármilyen munkáról is legyen szó.

Ez vajon mit jelent? Milyen a munkájáért alázatos ember? Mondjuk egy ruhabolti eladó hogyan lesz alázatos?

2013. nov. 18. 06:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát, kérdező, a munkáltatók felé is van épp elég előítélet és nem véletlenül!Amint írtad is, nem fizették ki a próbanapodat sem, akkor mégis mit várnak a nyomorult csalók, ha így viselkednek?Ilyenekkel legyen az ember alázatos?Ezeknek dolgozzunk??!!És tudod, nem egy ilyen van ám, ez az általános ebben az országban.Úgyhogy nekik csak ne legyen előítéletük!Örüljenek, hogy még van balek, aki egyáltalán hajlandó szóba állni velük.Hát, én nem bízom, nagyon nem bízom bennük, de már kiokosodtam munkajogból, úgyhogy engem nem ba.sz.nak át, mert megütik a bokájukat.
2013. nov. 18. 09:50
 12/17 A kérdező kommentje:
Igazad van, sokszor be se jelentik az embert az első napokban. Ilyenkor, Te meg kockáztatod, hogy vagy kifizet a végén, vagy nem. De alázatot várnak. Ellentmondásos az egész, ezért nem értem én sem.
2013. nov. 18. 09:54
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy alázatot várnak, elvárnak ezek mindent a nagy semmiért.Még azt is, hogy semmiért túlórázz, motiváltan és lelkesen.Elmehetnek a....
2013. nov. 18. 10:41
 14/17 anonim ***** válasza:

nehéz megfogalmazni én csak példával tudok szolgálni.

egy magán kisboltban voltam huspultos. 3 fönököm volt mert ez ilyen baráti izé volt.. nagyon keveset kerestem sok munkáért,a munkával nem volt bajom bár nem volt álom sosem ülhettem le a derekam szarrá ment,ott furtak ahol tudtak d eha jött egy vevö azzal mindig nagyon kedves voltam sé nem müvigyorbol. egyszerüen az alaptermészetem ilyen. én örültem ha beesett valaki mert akkor volt értelmes dolgom, segitettem nekik megtalálni dolgokat kiadtam amit kértek. meg is hálálta pár joszivü vevö,mert hordták nekem a nasikat meg mindig megjegyezték hogy ilyen ember még van aki mindig mosolyog? a legtöbben azért jöttek be mert én ott voltam és nálam akartak vásárolni. közben suttogva fikázták a fönökeimet hogy milyen savanyuak és mennyire utálnak bejönni.

sajnos 2 honapig birtam mert olyan szinten kifurtak.a szemembe sose mondták meg ha valamit nem jol csináltam mindig késöbb derült ki.

mindegy hol dolgozom milyen kedvem van én nem tudok idegenekkel nem kedves lenni. kivéve ha paraszt. akkor elö a müvigyor azt csá. de szerencsére sokkal több a jo ember.

mikor bejött egy zsémbes vénasszony és összeturt mindent én örültem. legalább telt a idö azzal h rendet raktam utána.

a legtöbb elado már akkor ocsmány fejet vág ha be mer jönni valaki és megzavarta öt a merengésben. halálra is unnám magam....sajnos mostanában csak ilyenekkel találkozom.és az ilyen férgek veszik el a munkát esetleg szivesen dolgozo emberektöl.a fönököket sem értem.

az üzlet ugy megy ha odaado vagy kedves és figyelmes. egy flegma paraszt alkalmazott elüzi a vevöket én fönök lennék biztos rugnám is ki az ilyet.

igenis oda kell tenni magad mert attol nem lesz se neked jobb se másnak hogy bunko vagy és fikázod a melodat.

bárhol dolgoztam engem szerettek,ha a fönökök nem is annyira de a többi ember igen.a fönökök meg szerintem irigyek voltak rám. ennyi. de aki képes irigység miatt a saját cégét aláásni.... hát az se normális.

2013. nov. 18. 10:46
 15/17 anonim ***** válasza:
visszatérve elözöre nem arrol beszélek mikor ténylegesen kihazsnálnak és gürcölsz a semmiért hanem magáról a vevök iránti alázatról, mert nekem az egyenlö a munkám iránti alázatbol. a munkaidömet utálhatom a fönökömet is. a munkát amit el kell végeznem és a vevöket soha nem utáltam.
2013. nov. 18. 10:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Ja, ezt én is tapasztaltam több melóhelyen is..mindenhol ez a bölcsis-debil viselkedés jellemzi a főnököket is, hogy nem szemtől-szembe mondják meg, ha valami nem tetszik.Gerinctelenek.
2013. nov. 18. 13:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Pont fordítva van. Azért jut kevés embernek munkahely, mert a magyarok annyira alázatosak, hogy képesek minimálbérért akár három ember munkáját is szó nélkül elvégezni, így semmi nem motiválja a cégeket, hogy több embert foglalkoztassanak.
2013. nov. 20. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!