MUNKAHELY, AVAGY EGY SZÍNHÁZ?
Én se vagyok nőgyűlölő, de ilyenkor rakom össze a két kezem, h férfiakkal dolgozom már csak.
Évekkel ezelőtt 4 nő is volt a a munkahelyemen, de addig alakítottak, h elzavarta őket a főnök.
Kb 4-en több szart kavartak, mint 25 férfi..
Nos, ezek sehogy sem lesznek jobbak, mert alapvetően hülyék, mint a segg.Ha lesüllyedsz a szintjükre és részt veszel a primitív pletykapartijaikban, akkor csak azt éred el, hogy esetleg még nagyobb szarba kavarnak.Nekik az a közösségi élet, hogy zabáltatják, aztán kibeszélik egymást.És aki ebben nincs benne, tehát az intelligensebbjére nyilván gyanakvóan tekintenek.
Szerintem az a legjobb, ha csinálod tovább a dolgod, csak a munkádra koncentrálsz.Nem kell ingyen bemenni dolgozni.A csicskája ne legyél senkinek.Megteszed a legjobb tudásod szerint amiért kapod a pénzt, velük csak köszönőviszonyban leszel, esetleg egy-két szót válthatsz az időjárásról és kész.
Nos figyelj, az élet nem habos torta,jobban jársz ha nem akadsz fenn egy ilyenen,végezd a munkád,ahogy kell.Miért?Megspórolsz magadnak egy rakás idegességet.
2,Már jobb ha most keresgélsz az állasok között,hogy időben tudjál váltani,ahol emberibb a légkör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!