New Central Média Kft. - ismeri valaki?
Figyelt kérdés
Láttam, hogy többször adtak fel álláshirdetést, irodai asszisztenseket kerestek, mindig. Van valakinek esetleg valamilyen tapasztalata a céggel? Mi lehet az oka a gyakori hirdetésnek? Értékesítés lenne? :S2013. okt. 28. 18:07
1/4 anonim válasza:
Ami média,mit gondolsz mégis......biztos,adócsalás a köbön,meg rászednek öregek kifosztására,elköldenek házalni ..soroljam?
2/4 _Jessy_ válasza:
Gondolom telefonálás (marketing), fizetés kizárólag teljesítmény alapján (ami persze "nagyoooonjóóól" fizet), meg ilyenek. Persze ha munka kell, egy interjút megér, csak ne hagyd magad behálózni sok hülyeséggel.
3/4 anonim válasza:
jah sózd másra szarokat,bíztosítás,fektess bele aranyba..jajj istenem, kapsz 2ezer Ft jutalékot. aztán otthagyod,ők meg mindenap tizessével vesznek fel ilyen naív embereket.persze közbe a te aláírásod stagnál.
4/4 anonim válasza:
Nem tudom kik vagytok, bár nagyon agyoniskolázottak lehettek. Mielőtt bármi cukit írnátok, inkább nézzétek meg az adott cég weboldalát, amiből kitűnik, hogy televíziós műsorgyártással és reklámok gyártásával foglalkoznak. a gyártás szó nagyjából megegyezik a készítéssel. én ennél a cégnél dolgoztam. nem árultam aranyat, nem húztam be öregeket, NEM ÉRTÉKESÍTETTEM SEMMIT! az asszisztens, asszisztenst jelent. ez általában a titkárnő szebb megfogalmazása. tehát mielőtt mocskolódtok, kicsit nézzetek utána miről is beszéltek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!