Mi a véleményetek arról, hogy az emberek többsége ma is dolgozik?
Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 14:12
31/36 anonim válasza:
20
Szerintem a válaszod előtt senki nem írt olyat hogy a traktoros különb lenne mint az ápoló. Vagy priviben kaptál valami hasonló választ? Mert keresgélem az első 19 válaszban és nem látok ilyet.
32/36 anonim válasza:
31: szerintem a kérdező reakcióira utalt.
33/36 anonim válasza:
Gyógymasszőr vagyok. Tegnap dolgoztam. Nem haltam bele sőt el is felejtettem hogy ünnep van. Ma vagyok szabadnapos. Inkább itt hétvégén kell dolgozni mert sok mindenki akkor ér rá, de havonta egyszer nekem is jár egy vasárnap. Ez van. Örülök hogy van munkám, nem érek rá itt nyavalyogni. Ja és igen, a facebookon sokak által posztolt "holnap péntek jupííí" posztoktól már nagyon rosszul vagyok, a legtöbb hülye azt hiszi hogy mindenki suliba jár, meg irodában dolgozik hétfőtől péntekig....
34/36 anonim válasza:
Múzeumban dolgozom, minden nemzeti ünnepen menni kell dolgozni, és semmi plussz nem jár érte.
35/36 anonim válasza:
Na, kezdődik már megint a megértés! Nem kéne kicsit szélesebb látókört kialakítani, nem pedig egymás - vagy más - munkáját alacsonyabbra helyezni? Egy gépezetnél - már pedig egy ország olyan kell - kellene - legyen, mint egy gépezet - a legkisebb csavar is ér annyit, mint pld. a kormány. :) Inkább értékelni kellene mások munkáját is, nem degradálni.
36/36 anonim válasza:
Én is ápolónő vagyok, de engem a karácsonyt leszámítva az összes többi ünnepnap hidegen hagy. Már diákkoromban sem érdekelt különösebben, max 1 napot tudtam aludni :D Ilyenkor viszont a pluszpénznek örülök, mint majom a farkának :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!