Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A Számvitel MSc mennyire jó...

A Számvitel MSc mennyire jó ötlet most?

Figyelt kérdés

Emebri erőforrások alapszakkal a nyáron fogok végzni és egyenlőre tanácstalan vagyok, hogy inkább keressek munkát, vagy továbbtanuljak. A számvitel mindig is érdekelt, mielőtt elkezdtem a HR-t, erősen gondolkodtam a pénzügy számvitel alapszakon, végül a HR alapszakot választottam.

Szerintetek érdemes lenne elvégezni a HR diplomám mellé a számvitel MSc-t? Mennyire keresik ma a munkaerőpiacon, azokat akik pénzügy-számvitelen végeztek?

2013. okt. 22. 07:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát sztm ez is telített ma már,ha csak nem magyaron akarsz dolgozni vele,bár az tény,hogy a BSc. Diplomáddal kitrörölheted,ezt már most mondom.
2013. okt. 22. 08:13
 2/4 anonim ***** válasza:
A Hr-nél többet ér azt most mondom, de a legjobb egy jó mérlegképes tanfolyam.
2013. okt. 22. 08:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem el kellene döntened, hogy mit akarsz dolgozni. A HR jó, nálunk is most vettek fel vagy 40 HRest, de jó a számvitel is, csak teljes mértékben mással foglalkozik. Mindkettő piacképes, talán a számvitelben több a pénz, de ne ez legyen a fő szempontod, ha egy élet munkájáról van szó.
2013. okt. 22. 09:34
 4/4 anonim ***** válasza:

2:

A mérlegképes könyvelőt nem kezdheti el, mert előtte kell gazdasági diploma vagy bizonyos OKJ-s végzettségek közül egyik. Persze számvitel MSc után mehet az is.

Kérdező, én nem szoktam nyelvtannáciskodni, de éppen a HR-es szakma az, ahol az ilyen fajta kukacoskodás általános, szóval az egyenlőre azt jelenti, hogy "egyenlőre hoztuk ki a két eredményt", te pedig egyelőre vagy tanácstalan.

Egyébként mondja már meg valaki, hogy mit lehet szeretni a számvitelen :-)

2013. okt. 22. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!