Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek őszinték a szándék...

Szerintetek őszinték a szándékai és hinnem kéne neki?

Figyelt kérdés

Egyébként ezzel a személlyel kapcsolatban tettem már föl kérdést itt. Csupán csak mások véleményére vagyok kíváncsi, hogy egy kívülálló hogyan látja ezt.

Ezzel a lánnyal együtt járunk gyakorlatra, és amióta ismerjük egymást rosszban vagyunk.

Eddig ahányszor egymáshoz szóltunk, csak veszekedés volt, viszont most pénteken, mindenki előtt odajött hozzám, hogy béküljünk ki. Vagy ha nem is békülünk, legalább nézzük egymást levegőnek, csak ne veszekedjünk, mert nincs értelme. És én félrehívtam az öltözőbe, és mondtam neki, hogy szép próbálkozás volt, de én nem dőlök be neki, mert egyértelmű, hogy ezzel csak mindenki szemében ő akart a jónak tűnni. És hogy ha, esetleg ezt négyszemközt mondja, akkor hiszek is neki, de így csak magát akarta fényezni. És akkor ő erre azt mondta, hogy én mindenkiben csak a hátsó szándékot látom, még ha jóindulattal közelednek is. És hogy hiányzik belőlem a jóindulat meg a szeretet, meg minden ilyen f***ságot hordott nekem ott össze, és akkor faképnél hagytam és visszamentem festeni.

Ti mit gondoltok erről?

Egyébként itt az a kérdés amiről beszéltem az elején, ha esetleg érdekelne, vagy ha így jobban meg tudjátok ítélni a helyzetet.

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__4..

2013. okt. 19. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Az előző kérdésed és kommentjeid alapján én inkább a másik lánynak adnék igazat.

A levegőnek nézésbe simán belemehetnél, megszűnnének a gondok, ha következetesen mindketten betartjátok. Azzal nem vesztesz arcot, ha elfogadsz egy nyilvánvalóan ésszerű és mindkettőtök számár előnyös ajánlatot...

2013. okt. 21. 17:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsiságból, miért neki adnál igazat? Le k*rváz, aztán meg jön oda puncsolni?
2013. okt. 22. 19:38
 3/4 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy milyenek a szándékai, ha tartja magát a megegyezéshez, és te is.

Ha állandóan veszekedtek, akkor nem csak magatoknak rontjátok a légkört, hanem másoknak is. Okos enged, szamár szenved. Ezen gondolkozz.

2013. nov. 5. 20:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Már kibékültünk, megbeszéltük.
2013. nov. 5. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!