Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Főnököm ma hazavitt és munkámm...

Főnököm ma hazavitt és munkámmal kapcsolatban azt mondta, hogy jobb ha leülünk beszélni és legjobb ha át beszéljük ezt az egészet. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés
2013. okt. 19. 11:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is tanácsot és ultimátumot fog adni (még egy ilyen és mehetsz), főleg ha más panasz is érkezett rád.
2013. okt. 19. 12:08
 12/16 A kérdező kommentje:
értettem.
2013. okt. 19. 12:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Dajkaként dolgozol?
2013. okt. 19. 12:49
 14/16 A kérdező kommentje:
nem. pedagógiai asszisztens. Mi a különbség?
2013. okt. 19. 13:14
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert furcsa volt, hogy nem az óvónő altatja a kicsiket.

Igazából nem is értem, hogy miért? Ez nem egy olyan szakma, amit megtanítanak, aztán egyből tudja az ember csinálni. Kifejezetten nagy pedagógiai érzék és tapasztalat kell hozzá, különösen, ha van pár problémásabb gyerek.

2013. okt. 19. 13:52
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Most nem azért, de két gyerekem van, egyiket, ha a feje tetejére áll az óvónő, akkor sem tudja elaltatni, mert nem alszik nap közben és kész. Lesi a plafont, motyog. De nem alszik. Ha a gyerek alvásidőben nem bír halkan ellenni magában, akkor beszélj a szülővel.

Ha munkaügyben akar veled beszélni, miért visz haza? Annak az a módja, hogy bekéret az irodájába és kész. Emiatt még nem fognak kirúgni, szerintem.

2013. okt. 19. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!