Főnököm ma hazavitt és munkámmal kapcsolatban azt mondta, hogy jobb ha leülünk beszélni és legjobb ha át beszéljük ezt az egészet. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
2013. okt. 19. 11:30
1/16 anonim válasza:
Hát te tudod, hogy mit beszéltetek, vagy ha még nem beszéltetek, szerintem semmi jót nem jelent.
2/16 A kérdező kommentje:
Nem még nem beszéltünk....akkor jól sejtem, hogy szorul a hurok?
2013. okt. 19. 11:39
4/16 A kérdező kommentje:
óvodában dolgozok, és nem tudtam elaltatni a gyerekeket és emiatt 2x is felverték az óvodát. Úgy kellett visszahozni az óvónőt, hogy altassa el őket, aki már hazament.
2013. okt. 19. 11:44
5/16 A kérdező kommentje:
5-ös az totál ki van csukva.
2013. okt. 19. 11:45
6/16 anonim válasza:
Ismerös a tema, de kötve hiszem, hogy ebböl olyan nagy problemat csinalna. Mindenkivel megesik. Talan csak tanacsot akar adni.
7/16 A kérdező kommentje:
9-es te vagy az emberem! leírnád, hogy konkrétan miről van szó! Nagyon szépen kérlek!
2013. okt. 19. 11:57
8/16 anonim válasza:
Nekem is a szex jutott az eszembe. Miért van kizárva? Mind a ketten nők vagytok?
Amúgy tényleg nem jelent jót...
9/16 A kérdező kommentje:
igen...
2013. okt. 19. 12:03
10/16 anonim válasza:
ha tényleg vissza kellett hívni egy ovónőt hogy elaltassa a gyerekeket,-akkor elég egyértelmű-hogy arról akar beszélni,hogy szedd össze magad,mert elküldhetnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!