Kinek hány hónap/éve nincsen munkája?
Hány éves vagy?Kinek hány hónap/éve nincsen munkája?
25 ÉVES VAGYOK,2 ÉVE NINCSEN MUNKÁM!!!
csak kíváncsiságból:
Hol laktok? Milyen végzettséggel? Milyen jellegű munkát kerestetek?
3/4
Én Budapesten lakok.Érettségi+ügyviteli szakma,3 db OKJ szakma(pénztári,takarítói,eladói).Én bármilyen munkát elválalnék.Ezekkel 2 év alatt sehol nem kapok munkát.
Én két diplomával és nyelvvizsgával nem tudtam normális helyre elhelyezkedni, így kézilányként, majd szobalányként dolgoztam. Ha csak 25 vagy, míg teheted menj el innen külföldre! Én még ma mennék, ha fiatalabb lennék és nem lennének gyerekeim. Ismerős, protekció nélkül szinte lehetetlen elhelyezkedni, vagy nagyon nagy szerencse kell hozzá. Nagyon sok fiatal ismerősöm elment, van akivel tartom a kapcsolatot, mind azt mondja csak látogatóba jönne még vissza.
Kb. három éve keresek állást, de eddig csak alulfizetett, betanított munkákat kaptam. Persze egy idő után örültem, hogy ez is van. Közben elvégeztem egy OKJ tanfolyamot is, most szerencsét próbálok ezzel.
Takarítani mehetsz a Boscolóba: +36-30-357-5496
Rögtön felvesznek, de nagyon-nagyon gáz. Általában 1-2 hónapig lehet csinálni, aztán kipurcansz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!