Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kinek hány hónap/éve nincsen...

Kinek hány hónap/éve nincsen munkája?

Figyelt kérdés

Hány éves vagy?Kinek hány hónap/éve nincsen munkája?

25 ÉVES VAGYOK,2 ÉVE NINCSEN MUNKÁM!!!

2013. okt. 10. 10:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Több, mint 3 éve :( 24 vagyok.
2013. okt. 10. 10:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem eppen van egy honapja, elotte egy evig kerestem. 33F
2013. okt. 10. 10:22
 3/8 anonim ***** válasza:

csak kíváncsiságból:

Hol laktok? Milyen végzettséggel? Milyen jellegű munkát kerestetek?

2013. okt. 10. 13:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Bár július óta dolgozok, előtte én is sokáig szenvedtem a munkakereséssel. Érettségivel, vendéglátós és turisztikai menedzser végzettséggel 2 évig nem tudtam elhelyezkedni. Gyulai vagyok, éppen ezért tanultam azt amit (ugyebár népszerű turisztikai célpont), de se itt, se máshol nem kellettem.
2013. okt. 10. 14:19
 5/8 A kérdező kommentje:

3/4

Én Budapesten lakok.Érettségi+ügyviteli szakma,3 db OKJ szakma(pénztári,takarítói,eladói).Én bármilyen munkát elválalnék.Ezekkel 2 év alatt sehol nem kapok munkát.

2013. okt. 10. 18:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

37 vagyok

5 éve

2013. okt. 11. 07:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Én két diplomával és nyelvvizsgával nem tudtam normális helyre elhelyezkedni, így kézilányként, majd szobalányként dolgoztam. Ha csak 25 vagy, míg teheted menj el innen külföldre! Én még ma mennék, ha fiatalabb lennék és nem lennének gyerekeim. Ismerős, protekció nélkül szinte lehetetlen elhelyezkedni, vagy nagyon nagy szerencse kell hozzá. Nagyon sok fiatal ismerősöm elment, van akivel tartom a kapcsolatot, mind azt mondja csak látogatóba jönne még vissza.

Kb. három éve keresek állást, de eddig csak alulfizetett, betanított munkákat kaptam. Persze egy idő után örültem, hogy ez is van. Közben elvégeztem egy OKJ tanfolyamot is, most szerencsét próbálok ezzel.

2013. okt. 12. 14:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Takarítani mehetsz a Boscolóba: +36-30-357-5496

Rögtön felvesznek, de nagyon-nagyon gáz. Általában 1-2 hónapig lehet csinálni, aztán kipurcansz.

2013. okt. 12. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!