Pozitív-Negatív élmények KÜLFÖLDI MUNKÁVAL kapcsolatosan? Van személyes tapasztalatotok?
oké nyertél
igy jó?
Arra viszont még nem kaptam választ hogy ha neked ausztria jött be a legjobban miért élsz angliában?
Mi amikor kijottunk fejest ugrottunk az ismeretlenbe, nem tudtuk hogy itt mi a helyzet es biztunk benne hogy jol fizeto allast talalunk a szakmankban.
Aztan kiderult hogy a parom diplomajat nem fogadjak el, honositani kell vagy ujra diplomazni itt, hiaba van benne otthoni tapasztalata (egeszsegugyben laboros).
En a szakmamban dolgoztam vegig, de a jobban fizeto cegekhez szinte lehetetlen bejutni, pedig volt ahol itt kint 1.5 evet lehuztam es jo poziciot kaptam, megsem kaptam meg hozza azt a fizetest amit mas cegnel megkaptam volna, nem sokkal kerestem tobbet a minimalbernel pedig egy reszleg volt rambizva. Azota valtottam, a korulmenyek kicsit jobbak, az oraberem kicsit jobb, de kozel nincs annyi oram mint korabban, igy a fizetesem is csokkent.
Osszessegeben csalodas London es nem csak nekunk hanem rengeteg magyar ismerosomnek, nekunk legalabb ott van az az opcio hogy visszamegyunk ausztriaba, masok maradni fognak mert meg mindig jobb mint MO. Jovo ev elejen koltozunk vegre, ha minden jol megy.
hát igen...
sokan vagyunk ezzel igy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!