Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Betegesen jó kedélyű a kollégá...

Betegesen jó kedélyű a kollégám minden helyzetben, akár a nap 24 órájában, miért?

Figyelt kérdés

Körülbelül 1 hónapja új kollégát kaptunk - szakácsként dolgozunk - és furcsának találom hogy minden helyzetben mosolyogva beszél, jókedvűen, optimistán.

Példaképpen: mosolyogva jókedvűen közli a főnöknek hogy valami elfogyott és azonnal kéne, amiért általában azért csúnyán néznek ránk.

Ha rossz hírt kap, elront valamit és levonják a béréből akkor is sugárzik belőle a jókedv és mellette egy természetes megtörés az arcán de még mindig jókedvűen mosolyogva beszél. Személy szerint én aranyosnak találom bár más kollégáimat már frusztrál.

Arra lennék kíváncsi hogy ez a jelenség benne van e a szakirodalomba, ha igen akkor mi a neve. Vagy csak szimplán vannak ilyen emberek akik mindig jókedvűek, még egy rossz nap után teljesen kimerülve is?

2013. szept. 16. 01:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Már az is baj, ha valaki jókedvű?

Bár engem vennének körül ilyen emberek...

2013. szept. 16. 09:34
 12/16 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem az tök jó, ha ilyen pozitív emberrel dolgozhatsz. Nem hiszem, hogy negatívan kéne felfogni. Nekem olyan ismerősöm van aki ennek totál az ellentéte, mindenben csak a rosszat látja, nem tud semminek örülni, sose látom mosolyogni, nevetni, csak azt a folytonos bús fejet látom. Na ez az idegesítő, mindig ezt nézni. Mindenkinek vannak problémái és szeretem az olyan embereket, akik tudnak az apró dolgoknak is örülni!
2013. szept. 16. 09:58
 13/16 Mirk ***** válasza:
100%

Azért jókedvű, mert rájött mennyire felesleges és értelmetlen dolog idegeskedni az életben. Ő egy boldog ember. Te pedig nem vagy az és dühít, hogy más boldog.

"benne van e a szakirodalomba" Annyira dühít, hogy őt beteg embernek titulálod, mert szerinted az a normális, ha valaki stresszel és boldogtalan. Hát nem.

Próbálj inkább tanulni tőle.

2013. szept. 16. 10:44
 14/16 A kérdező kommentje:
Kérdező: nah eltelt sok hónap mostmár egyáltalán nem boldog xd
2014. márc. 18. 22:08
 15/16 A kérdező kommentje:
Mára pedig már Ő is meg én is és még sokan mások felmondtunk:DDD szépen sorjában
2015. febr. 10. 01:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát ez nem jó hír. Itt a hepi end az lett volna, ha a kollegáról mindenkire ráragad a jó kedv, a főnökre is, és felvirágzik az étterem. Kár, hogy nem így történt.
2015. febr. 12. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!