Ti mit tennétek a helyemben? Van még valaki ilyen helyzetben? (tanulás, munka)
Azt szokták mondani, hogy az a legjobb munka, amit szívesen csinálunk. Ideális esetben ez egy diplomás, karriert és keresetet is tekintve jó állás.
Csakhogy azzal a munkával, amit szívem szerint csinálnék, nem lehet jól keresni és karrier szempontjából sem egy nagy durranás. Sőt...
Magyarán választanom kellene:
a, azt csinálom, amit szeretek, de nem fogok sokat keresni. Nem tudok általa biztos egzisztenciát létrehozni.
b, kiválasztok valami keresett egyetemi szakot, elvégzem(vagy megszeretem, vagy nem), de nagy valószínűséggel jól fogok keresni, jó életszínvonal... stb.
Mindenféle vélemény érdekel:)
(jelenleg is dolgozom, tehát nem egy továbbtanulás előtt álló középiskolás vagyok)
Így tisztábban fogtok látni.
A jelenlegi munkámat nem utálom, de nem is szívből csinálom. Mondjuk úgy, hogy valamikor szeretem, valamikor nem.
Amit szívesen csinálnék az egy járművezetői munka.
Az egyetemi szak meg valami olyasmi lenne, mint a mostani munkám, tehát nem is utálnám, nem is imádnám. De jól keresnék vele és az emberek se néznének le:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!